Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dell nabízí update k tabletu Latitude XT a zařazuje do portfolia 128GB SSD

11.8.2008, Pavel Boček, aktualita
Dell nabízí update k tabletu Latitude XT a zařazuje do portfolia 128GB SSD
Dell začal pro svoje tablet PC nazvané Latitude XT zdarma nabízet multidotykový update. Ten lze stáhnout na stránkách podpory Dell (http://www.support.dell.com) a po krátké instalaci budou přidány nové multidotykové ovládací funkce. Konkrétně...
Dell začal pro svoje tablet PC nazvané Latitude XT zdarma nabízet multidotykový update. Ten lze stáhnout na stránkách podpory Dell (http://www.support.dell.com) a po krátké instalaci budou přidány nové multidotykové ovládací funkce. Konkrétně tedy posouvání (dvěma prsty) nahoru, dolů a do stran, přblížení a oddálení (přiblížením či vzdálením dvou prstů k sobě či od sebe) a programovatelné dvojí poklepání (např. lze poklepáním spustit webový prohlížeč). Ukázku nových funkcí lze shlédnout na serveru Direct2Dell.



Kromě toho Dell do svého portfolia zařadil SSD s kapacitou 128 GB, který lze pořídit za stejnou cenu jako ultravýkonný 64GB model. Nové SSD jsou osm a půl krát odolnější než standardní 2,5'' pevné disky a mají mít třikrát delší životnost. Ultravýkovvé 64GB modely pak mají být až o pětinu rychlejší než 7200otáčkové HDD. „Díky nejširšímu portfoliu produktů designovaných pro technologii SSD jsme dosáhli vrcholu v našem oboru– pomáháme tak zákazníkům předejít poruchám pevného disku, což je jednou z hlavních příčin ztráty dat a selhání hardwaru,“ uvedl Petr Zajíček, product manager Dell Computer. „Se zavedením 128 GB SSD disku přinášíme kapacitu, která již splňuje potřeby většiny našich zákazníků,“ dodal.

Zdroj: TZ Dell