Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dell představil nové notebooky třídy business

5.5.2010, Jan Vítek, aktualita
Dell představil nové notebooky třídy business
Nové notebooky Latitude E si připravila společnost Dell a konkrétně jde o modely E6410, E6510 a E6410 ATG, které mají nabídnout nový hardware i praktické funkce pro administrátory podnikových sítí. Ti se tak dočkají procesorů Core i5 či...
Nové notebooky Latitude E si připravila společnost Dell a konkrétně jde o modely E6410, E6510 a E6410 ATG, které mají nabídnout nový hardware i praktické funkce pro administrátory podnikových sítí. Ti se tak dočkají procesorů Core i5 či Core i7, pamětí DDR3 a displejů s podsvícením pomocí LED.



Latitude E6410 a E6510 mají úhlopříčky 14,1 a 15,6 palců, nabízí výběr z různých grafických karet NVIDIA a s cenou začínají na 30300 Kč, respektive 31900 Kč. I zde je ale v kurzu design, takže nám Dell nabízí tři barevná provedení - stříbrné, červené a bronzové.



Latitude E6410 ATG nám má nabídnout vyšší odolnost, a je tak vhodný i do venkovního prašného či vlhkého prostředí. Splnil požadavky armádního standardu MIL STD 810G na nárazy, vibrace, teplotu, vlhkost nebo nadmořskou výšku a lze jej zakoupit za cenu od 35800 Kč (vše bez DPH).



Ceny přitom zahrnují služby Dell ProSuport, kam patří tříletý mezinárodní servis Next Business Day, jejž lze rozšířit na pět let, nebo si pořídit pojištění proti náhodnému poškození a krádeži. Všechny modely Latitude E také nabízí nový senzor volného pádu, jenž zamkne hlavy disků, volitelně technologii Latitude ON pro instantní přístup do pošty a kalendáře, certifikace Energy Star a EPEAT a také ControlVault, coby ochranu proti malware využívající čtečkou otisků prstů, bezkontaktní čtečku karet či podporou jednorázových hesel.

Zdroj: TZ Dell