Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dell přináší program PartnerDirect do České republiky a na Slovensko

28.5.2008, Jan Vítek, aktualita
Dell přináší program PartnerDirect do České republiky a na Slovensko
Společnost Dell oznámila, že již brzy budeme moci v České republice a na Slovensku využít program PartnerDirect, který je založen na zpětné vazbě od zákazníků a v Evropě byl spuštěn teprve počátkem tohoto roku. Cílem je posílení vztahů s...
Společnost Dell oznámila, že již brzy budeme moci v České republice a na Slovensku využít program PartnerDirect, který je založen na zpětné vazbě od zákazníků a v Evropě byl spuštěn teprve počátkem tohoto roku. Cílem je posílení vztahů s partnery v síti a poskytnutí zákazníkům větší možnosti při výběru a investicích do systémů Dell.



Tuzemští poskytovatelé služeb a IT řešení se mohou zaregistrovat do PartnerDirect již v tomto měsíci, čímž získají přístup k příslušnému portálu, budou se moci účastnit společných marketingových aktivit a bude jim poskytnuta exkluzivní prodejní a zákaznická péče. Program je zde také proto, aby pomáhal partnerům využívat zkušeností společnosti Dell v prodeji IT a aby snížil jejich administrativní zátěž nebo umožnil využití společných obchodních příležitostí.

V nabídce jsou dva druhy partnerství - registrovaný partner a certifikovaný partner. První z nich je pro poskytovatele služeb, kteří využívají technologii Dell v obchodních záležitostech. Ti mohou využít logo, online objednávky, marketingové materiály, dokumenty či možnosti financování. Certifikovaný partner pak bude moci dále rozvíjet svůj vztah se společností Dell a využije k tomu třeba rozšířené možnosti financování, fondy, společný marketing, atd.

Zdroj: TZ Dell