Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dell Studio One 19 vstupuje do prodeje i v Evropě

30.4.2009, Marek Štelčík, aktualita
Dell Studio One 19 vstupuje do prodeje i v Evropě
All-in-one počítače jsou poměrně oblíbeným zbožím, navíc pokud přidáte dotykový displej s podporou multi-touch technologie a zajímavý design, máte poměrně dobře nakročeno k úspěchu. Společnost Dell představila v USA takovéto zařízení již...
All-in-one počítače jsou poměrně oblíbeným zbožím, navíc pokud přidáte dotykový displej s podporou multi-touch technologie a zajímavý design, máte poměrně dobře nakročeno k úspěchu. Společnost Dell představila v USA takovéto zařízení již před měsícem, jeho název je Dell Studio One 19. Číslice v názvu představuje velikost displeje, tedy konkrétně je úhlopříčka 18,5“ a rozlišení 1366 x 768 při poměru stran 16:9. Studio One 19 si můžete vybrat v jedné z pěti dostupných barev (černá, rudá, modrá, bílá, stříbrná).

Po USA vstupuje novinka do prodeje i v Evropě. Počítač je poháněn procesorem Pentium Dual Core E5200 s frekvencí 2,5 GHz, obsahuje 3 GB operační paměti DDR2 s frekvencí 800 MHz, 320GB pevný disk, DVD vypalovačku a grafické operace obstarává NVIDIA GeForce 9200. Nechybí čtečka paměťových karet 7-in-1, šest USB portů a webová kamera.



Cena této konfigurace je 799 amerických dolarů. Pokud toužíte po něčem výkonnějším, můžete sáhnout po procesoru Core 2 Quad Q8200 s frekvencí 2,33 GHz, 4 GB operační paměti a využít můžete 500GB úložného prostoru. Grafické operace může obstarávat v takovémto případě NVIDIA GeForce 9400. Cena pak bude začínat okolo tisíce dolarů. Může se však ještě vyšplhat v případě použití Blu-ray mechaniky, Bluetooth, Wi-Fi či disku s kapacitou 750 GB.

Zdroj: Dailytech