Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dell vypouští XPS ONE aneb All-in-One PC

19.11.2007, Marek Štelčík, aktualita
Dell vypouští XPS ONE aneb All-in-One PC
Společnost Dell se připojuje ke konkurentům Apple, Sony a Gateway a vypouští svůj nový all-in-one počítač s Core 2 Duo procesorem. Konkrétně je obsažen model E4500 či E6550 a systém nabízí 20“ displej s rozlišením WSXGA. Novinka se pak řadí...
Společnost Dell se připojuje ke konkurentům Apple, Sony a Gateway a vypouští svůj nový all-in-one počítač s Core 2 Duo procesorem. Konkrétně je obsažen model E4500 či E6550 a systém nabízí 20“ displej s rozlišením WSXGA. Novinka se pak řadí vedle 22“ a 19“ úhlopříčky od konkurenční společnosti Sony se svým VAIO LT či společnosti Gateway a stroj „One.“ Nyní se však vraťme ke stroji Dell XPS ONE, ten je osazen 2GB operační paměti DDR2 a obsahuje DVD vypalovačku s podporou dvouvrstvého záznamu dat, TV tuner s dálkovým ovladačem, čtečku paměťových karet 8-in-1 a Windows Vista Premium.



Grafické řešení je zajištěno integrovaným grafickým jádrem společnosti Intel v základním systému a u vyšších modelů je použita karta ATI Radeon HD 2400 Pro. Velikost pevného disku začíná na 250GB a vyšplhá se až k 500GB u varianty s již zmíněnou grafickou kartou společnosti ATI. Systém je již k objednání na stránkách společnosti Dell, ale dodávky se očekávají až od 27. listopadu. Nabízeny jsou čtyři varianty nesoucí názvy The Essential One, The Music One, The Performance One a The Entertainment One. Kam se zvolenými názvy snaží společnost jednotlivé modely zaškatulkovat zřejmě pochopí i neangličtináři a tak je není třeba překládat. Cena jednotlivých modelů je potom $1499, $1748, $1999 a $2399.

Zdroj: Laptoplogic