Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epson představí nová profesionální inkoustová tisková řešení

7.4.2010, Jan Vítek, aktualita
Epson představí nová profesionální inkoustová tisková řešení
Společnost Epson uvedla, že se chystá na celosvětové uvedení tiskového stroje Epson Digital Label Press a vystaví svou řadu inkoustových tiskáren pro výrobní podniky pro profesionální potisk balení, zkušební tisk, fotografické práce a výstavní...
Společnost Epson uvedla, že se chystá na celosvětové uvedení tiskového stroje Epson Digital Label Press a vystaví svou řadu inkoustových tiskáren pro výrobní podniky pro profesionální potisk balení, zkušební tisk, fotografické práce a výstavní grafiku. To vše se stane na veletrhu Ipex 2010 (pavilón 10, stánek C260, NEC, Birmingham od 18. do 22. května).



Konkrétně si tak zájemci budou moci prohlédnout zmíněný Digital Label Press s inkoustovou technologií Epson Micro Piezo. Ten slibuje hladké přechosdy, kvalitní barvy a tisk na širokou škálu univerzálních médií, kam patří i standardní pololesklé, fóliové a matné materiály do tloušťky 320 mikronů a šířky 80 – 330 mm. Rychlost tisku je až 5 metrů za minutu s využitím 6barevného systému pigmentového inkoustu.

Pak bude na veletrhu také tiskárna Epson Stylus Pro WT7900 s ukázkami potisku obalů a přesné produkce vzorků. Ta využívá také bílé inkousty Epson UltraChrome HDR-White, díky nimž může produkovat dobře kryjící barvy s bílým podtiskem. Epson Stylus Pro GS6000 využívá ekologicky rozpustný inkoust a využije se jako velkoformátová tiskárna pro exteriérovou i interiérovou grafiku.

Zdroj:TZ Epson