Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epson uvádí dva nové skenery

5.10.2009, Jan Vítek, aktualita
Epson uvádí dva nové skenery
Společnost Epson si pro nás připravila dva nové skenery. První z nich dostal název Perfection V500 Office a má být rychlý, snadno ovladatelný a úsporný. Rychlý proto, že se nepotřebuje zahřívat, takže je okamžitě k dispozici, nabízí také...
Společnost Epson si pro nás připravila dva nové skenery. První z nich dostal název Perfection V500 Office a má být rychlý, snadno ovladatelný a úsporný. Rychlý proto, že se nepotřebuje zahřívat, takže je okamžitě k dispozici, nabízí také optické rozlišení 6400 dpi (technologie ReadyScan LED), vysokokompresní skenování i ukládání do prohledávatelných dokumentů PDF.



Automatický podavač papírů zde má kapacitu na 30 listů a skenovat je možné také 12 rámečků 35mm filmu, 4 rámečky 35mm diapozitivů nebo 1 rámeček formátu 6 x 12 cm najednou. Jako software se uplatní Epson Scan 3.7 i Epson Easy Photo Fix s funkcemi pro odstranění prachu, obnovu barev i korekci podsvícení. To však nekončí, protože další SW dodává: Adobe PhotoShop Elements 6 a ABBYY FineReader 6 Sprint Plus. Cena činí 9990 Kč s DPH a dostupnost je okamžitá.

Druhý skener Epson Perfection V600 Photo je určen také pro fotografy, nabízí také okamžitou pohotovost zařízení, stejné optické rozlišení a optickou hustotu 3.4 DMAX pro skenování filmů. Technologie byla použita také stejná, tedy ReadyScan LED a software zde podporuje také OS Windows 7 a Apple Mac OS "Snow Leopard". Dalšími novinkami jsou náhledové okno s měnitelnou velikostí, možnost pojmenování souborů podle preferencí uživatele a inteligentní automatická expozice pro skenování filmů.



Kromě Epson Scan tu najdeme také Epson Event Manager v2.3 pro správu tlačítka Scan, a rovněž Adobe PhotoShop Elements 6 a ABBYY FineReader 6 Sprint Plus. Cena činí 7590 Kč a dostupnost je rovněž okamžitá (od dnešního dne).

Zdroj: TZ Epson