Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fajnová pouzdra pro Sony Clié řady NR60 a NR70V

19.11.2002, Petr Hájek, článek
Fajnová pouzdra pro Sony Clié řady NR60 a NR70V
Opět po čase něco málo pro potěchu oka, aneb co se teď nosí nejen v Americe.
Firma Sena Cases z Kalifornie sice nabízí pouzdra pro všechna PDA pod vlajkou Sony, ale tato nová kolekce pro řadu Clié NR je opravdu zobrazeníhodná.


Vyrobené v několika barvách a z pravé kůže. Výběr sice není příliš velký, barvy ale byly zvoleny záměrně tak jak vidíte, aby si vybral relativně co největší počet lidí.





Co si budem povídat, většina lidí co o nákupu pouzdra uvažuje, tak jistě činí z jediného důvodu - ochránit PDA. Pokud ale pouzdro kromě ryze praktické funkce ochranné ještě lahodí oku, tak teprve tohle je ten opravdu správný kauf!



Do pouzdra se vleze (pochopitelně) PDA, nějaká ta kreditka a výrobci nezapomněli ani na majitele paměťových karet. Zezadu je pouzdro vyseknuté v místech mikrofonu a resetu.



Podle názoru vícero lidí, mají pouzdra jedinou chybičku - jejich zpracování působí na jasném světle u některých barev příliš křiklavě, až přeplácaně.



Pouzdra obsahují velice praktickou věc - zezadu mají vestavěné zrcátko! To jistě ocení kromě žen nejeden fintivý bankovní manažer. Mimo běžné užitné hodnoty (...no co byste tak čekali, že bude zrcátko umět?) je jeho umístění vzadu velice praktické, protože zpevní kontrukci a pokud s PDA někde ťuknete, první to koupí právě zrcátko.



Všechny typy jsou k dispozici jak ve verzi pro zavěšení na opasek, tak ve "šrajtoflovém" provedení do náprsní kapsy.

Firma samozřejmě nabízí mnohem víc druhů, výše uvedená paráda je jen zlomek nabídky. Cena pouzder je 39,99 USD, což je pro našince poněkud nelidové, ovšem, fajnový obsah si žádá fajnové ošacení (...však to znáte od manželky!).

Zdroj: Sena Cases