Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fórum - odměnění uživatelů s nejvyšší reputací

5.11.2006, Karel Polívka, aktualita
Fórum - odměnění uživatelů s nejvyšší reputací
Před nedávnem jsme pro členy našeho diskuzního fóra přinesli akci "tričko Foxconn pro nejčastější diskutéry", v které mohli členové našeho fóra získat tmavě modré tričko velikosti XL s prošívaným logem Foxconn v přední části (a s logy Intelu...
Před nedávnem jsme pro členy našeho diskuzního fóra přinesli akci "tričko Foxconn pro nejčastější diskutéry", v které mohli členové našeho fóra získat tmavě modré tričko velikosti XL s prošívaným logem Foxconn v přední části (a s logy Intelu na rukávech). Jednalo se tehdy o odměnění těch, kteří měli v dané době nejvyšší počet diskuzních příspěvků.



Na levém rukávu je logo čipové sady i975X a na pravém je logo Intelu - obojí ještě ve starší verzi


Protože to bylo na samotném počátku života našeho fóra, nebylo tehdy možné zohledňovat nějaké další aspekty. Dnes je situace jiná, protože už delší dobu se používá systém udělování reputačních bodů, jejichž počet zastupuje, jak se dotyčný uživatel v rámci fóra projevuje (především se jedná o to, nakolik jsou jeho příspěvky přínosné po informační stránce nebo zda se nějakým způsobem podílí na rozvoji našeho fóra).

A jelikož už někteří uživatelé mají oproti ostatním v tomto směru dost navrch, rozhodli jsme se pro další odměňovací akci, která bude zohledňovat právě počet reputačních bodů. V minulém případě byly dárkovými předměty trička Foxconn (velikost XL), tentokrát se každá odměna sestává z následujícího:

Tričko Foxconn modré (velikost XL) nebo bílé barvy (velikost L nebo XL)
Tmavě modrý ručník Gigabyte
+ další drobnosti

Je zde ovšem rozdíl v koncepci celé teto akce, jelikož tentokrát nevyhlašujeme soutěž, nýbrž rovnou ohlašujeme 5 z vás s momentálně nejvyšším počtem reputačních bodů, kteří budou odměněni.

Konkrétně se jedná o následující členy našeho fóra (stav ze dne 5.11.2006 v 20:00):

boboco - 48 reputačních bodů
wizaard - 43 reputačních bodů
Smeli - 33 reputačních bodů
P@pi - 30 reputačních bodů
tequilla - 29 reputačních bodů

Zmiňovaným uživatelům bych tímto také rád poděkoval za jejich působení na našem fóru. Budeme se snažit, aby se stale rozvíjelo a poskytovalo diskuzní prostor stále pro více a více uživatelů.

Odměnu si výherci můžou vyzvednout v naší redakci v Brně, nebo si ji nechat zaslat bezplatně poštou. Výherce jsem také informoval v prostředí diskuzního fóra zasláním Soukromé zprávy. Pokud se dotyčný v průběhu následujícího kalendářního týdne neozve, jeho nárok na odměnu zaniká a ta bude v redakci ponechána pro další kolo.

Podobné odměňovací akce budeme pořádat i v budoucnu, čili rozhodně není všem dnům konec, aneb diskutovat u nás se zkrátka vyplatí :-)