Teplota GPU
Zdravím, tak jsem mi zdálo že grafika nějak nejede a koukl jsem na teploty.
Dostal jsem se na 57? v klidu a na 75? v zátěži. Není to na NVIDIA GeForce 6200AX 256MB, 64. bit. trochu moc ?? Je na ní jen pasivní chladič.
Dostal jsem se na 57? v klidu a na 75? v zátěži. Není to na NVIDIA GeForce 6200AX 256MB, 64. bit. trochu moc ?? Je na ní jen pasivní chladič.
Teploty nejsou nijak moc vysoké na to že je na grafice jen pasiv...
Neřešil bych to, ale jestli chceš jít s teplotou dolů tak pasiv ofukuj nějakým větráčkem ;)
Neřešil bych to, ale jestli chceš jít s teplotou dolů tak pasiv ofukuj nějakým větráčkem ;)
IMHO je to dost, já sem jel s touhle (bude to verze TC) jel na nějakejch 65 s pasivem a to prosím v nevětrané skříni a to myslím jako vůbec (jedině EC zdroj na nízký otáčky). Nahoď typ či rovnou foto...Jinak že nejde se nediv, je to to nejhorší do PCIe co snad existuje :)
75 je na grafice uplne OK
neni to nejlepsi, ale pokud je to do 90-100 tak se nemusis bat
po jak dlouhe zatezi to je mereno? na pasivne chlazene je potreba aspon pul hodiny-hodinu dokud se teploty neustali
po jak dlouhe zatezi to je mereno? na pasivne chlazene je potreba aspon pul hodiny-hodinu dokud se teploty neustali
To je celkem fuk, do jakého slotu to leze. Ta teplota je úplně v pohodě, neměj strach. Větrák si k tomu sice přidělat můžeš, ale přijde mi to úplně zbytečné. Zbytečně bys vyhazoval peníze za větrák a zbytečně bys zvyšoval hlučnost skříně. To se ti nevyplatí.
[QUOTE=Intri;56313]To je celkem fuk, do jakého slotu to leze. Ta teplota je úplně v pohodě, neměj strach. Větrák si k tomu sice přidělat můžeš, ale přijde mi to úplně zbytečné. Zbytečně bys vyhazoval peníze za větrák a zbytečně bys zvyšoval hlučnost skříně. To se ti nevyplatí.[/QUOTE]
OK beru na vědomí....S tím Acerem Tě fakt lituju..
OK beru na vědomí....S tím Acerem Tě fakt lituju..
Díky. Ale 1) je to už pryč, už jsem ( prozatím ) spokojeným uživatelem Toshiby a 2) zde je to off-topic, rád o tom pokecám a případně zodpovím otázky, ale v příslušném threadu ( Zkušenosti s Acerem, je v kategorii Notebooky ). Tento thread se ještě může hodit, tak je zbytečné jej zaprasit OTčkem.
[QUOTE=mech13;56310]75 je na grafice uplne OK
po jak dlouhe zatezi to je mereno? na pasivne chlazene je potreba aspon pul hodiny-hodinu dokud se teploty neustali[/QUOTE]
Jo tak grafice to neublíží, ale jen sem chtěl říct že s nForce 4 Ultra, Athlonem X2 4800+ (dementsky na 1,4V) a dvěma disky mi jela přetočená o deset stupňů níž při žádným větrání no...
po jak dlouhe zatezi to je mereno? na pasivne chlazene je potreba aspon pul hodiny-hodinu dokud se teploty neustali[/QUOTE]
Jo tak grafice to neublíží, ale jen sem chtěl říct že s nForce 4 Ultra, Athlonem X2 4800+ (dementsky na 1,4V) a dvěma disky mi jela přetočená o deset stupňů níž při žádným větrání no...
[QUOTE=Intri;56320]Jak jsi dokázal pasivně chladit tak výkonného Athlona?[/QUOTE]
Vidíš...? AMD Athlon 64 X2 4800+ Toledo 2x1MB L2 (2,4@2,46GHz) + AC Freezer PRO & AC Silver 5
O pasivním chlazení CPU tu není řeč, bavíme se o té GF6200 TC :)
Vidíš...? AMD Athlon 64 X2 4800+ Toledo 2x1MB L2 (2,4@2,46GHz) + AC Freezer PRO & AC Silver 5
O pasivním chlazení CPU tu není řeč, bavíme se o té GF6200 TC :)