Zdravím všechny
jen se chci zeptat jestli neznáte někdo nějákou utilitku nebo něco jako průvodce pro připojení bezdrátové sítě a aby to jelo na "všechny" sítové wifi karty.Třeba Win XP Pro mají svého původce a ten by byl pro mé účly naprosto dostačující.Potřebuji to Pro Win2000.Ty právě nic takového nemají.Díky
jen se chci zeptat jestli neznáte někdo nějákou utilitku nebo něco jako průvodce pro připojení bezdrátové sítě a aby to jelo na "všechny" sítové wifi karty.Třeba Win XP Pro mají svého původce a ten by byl pro mé účly naprosto dostačující.Potřebuji to Pro Win2000.Ty právě nic takového nemají.Díky
Ide o otázku, ako je to s wifi podporou Windows 2000, ale pokiaľ sa pozriem na MS stránky, tak evidentne doporučujú Windows XP SP2, takže si nie som istý, či vôbec nejaká univerzálna utilitka existuje.
No, můžeš se zkusit porozhlídnout po správcích sítí různých výrobců síťových karet ( nebo třeba i výrobců notebooků, taky často dodávají různé správce ). Ale ty budou nejspíš vázané jen na konkrétní kartu. Zkusit můžeš, ale opravdu univerzální utilitku asi nenajdeš.
Eraser: s tou podporou ve win2000 sem si to myslel taky,ale existencí utiliti jsem si právě jistý nebyl.
Intri : No stáhnul jsem třeba paket od D-linku(je to tedy i s ovladači na D-linkovou kartu),ale utilitka pro připojení se chytla-ovšem není něják moc stabilní.ještě se porozhlédnu a uvidím.Jinak díky moc
Intri : No stáhnul jsem třeba paket od D-linku(je to tedy i s ovladači na D-linkovou kartu),ale utilitka pro připojení se chytla-ovšem není něják moc stabilní.ještě se porozhlédnu a uvidím.Jinak díky moc