Hádej, co to je
[quote=r34ktor;490289]Gainward FX PowerPack! Ultra/1100XT[/quote]
Je to MSI, ale PCB bude asi stejny, takze pass :)
Je to MSI, ale PCB bude asi stejny, takze pass :)
To můžu uznat. Jde o AIMSLab VideoHighway VT525 (FCC ID: LCH 9020-234575; P/N: 6530-234571-00). Alespoň dle návodu. Na kartě samotné není typ uveden. Od VT500 se vizuálně neliší.
Žádný ostatní tady nejsou :D krom toho že to je do PCIe slotu vůbec nevím :D ikdyž ty ledky nahoře by mohly napovědět.
@Sal: budeš asi musieť urobiť malý striptíz ... myslím na tú červenú/oranžovú farbu, nie na teba osobne ;)
Zvuková karta s HDMI výstupem? :rolleyes: To asi ne, ty ledky by tam nedávaly velký smysl. Indikace tolika zařízení (8ks), to může být leda nějaká SCSI karta do PCI.
[QUOTE=Matherdet;550639]krom toho že to je do PCIe slotu vůbec nevím [/QUOTE]
Doplnit znalosti. Já tedy vidím PCI s 5V klíčováním.
[QUOTE=trodas;550672]s HDMI výstupem? [/QUOTE]
HDMI? Nejspíše je na kartě DVI v zapojení DVI-A (pokud nejde o nějaký proprietární bazmek).
Doplnit znalosti. Já tedy vidím PCI s 5V klíčováním.
[QUOTE=trodas;550672]s HDMI výstupem? [/QUOTE]
HDMI? Nejspíše je na kartě DVI v zapojení DVI-A (pokud nejde o nějaký proprietární bazmek).
Tak ja si tipnu novejsi grafiku do PCI, neco od Ati.
Pro - ma to DVI konektor, ti piny vedle jsou od audia (obvykly to header na MB, propojky na Intel MB byvaji takto) - Ati tak resilo zvuk po DVI, zastupny nazev obrazku ;).
Proti - zda se mi malo mista pro chladic.
//Edit: nez jsem to sesmolil, Salam provedl dalsi striptyz a trochu me mate ten vystupni kabel.
Pro - ma to DVI konektor, ti piny vedle jsou od audia (obvykly to header na MB, propojky na Intel MB byvaji takto) - Ati tak resilo zvuk po DVI, zastupny nazev obrazku ;).
Proti - zda se mi malo mista pro chladic.
//Edit: nez jsem to sesmolil, Salam provedl dalsi striptyz a trochu me mate ten vystupni kabel.
Není to nějaká karta do Powermacu G5/Mac PRO.... měly tuším jen funkci několika výstupů navíc.
P.S. příští hádanku si beru na starosti, najdu něco co vůbec neznám :D (Ati x1600 a starší :DDD, já vím, na vás nemám )
P.S. příští hádanku si beru na starosti, najdu něco co vůbec neznám :D (Ati x1600 a starší :DDD, já vím, na vás nemám )
[QUOTE=Salamander;550682]tssss, tak ted uz byste to dat mohli panove :D
[ATTACH=CONFIG]29348[/ATTACH][/QUOTE]
Je to zvukovka Razer Barracuda AC-1.
LEDky slouží k posvícení loga. Proprietární bazmek, který vypadá jako DVI, je HD-DAI.
[ATTACH=CONFIG]29348[/ATTACH][/QUOTE]
Je to zvukovka Razer Barracuda AC-1.
LEDky slouží k posvícení loga. Proprietární bazmek, který vypadá jako DVI, je HD-DAI.
Ale úplně zakrytou bych ji asi nedal. Ze začátku jsem měl pocit, že jde o nějakou DVR, nebo audio broadcast kartu.
tvl trodas :mistake veď to máš na tej karte rovno napísané (ako už spomínal Sal)
LGE Network X550 PCI karta k network monitoru LG
LGE Network X550 PCI karta k network monitoru LG
jasne, vendor je NComputing .... vo väčšine shopov je aj tak označená ako LG, prípadne LGE .... to máš fuk, daj niečo z tvojich zásob :thumb
Sorry, ale takový blechy prostě nepřečtu, to bych tak leda hádal :D Leda tak to:
PCI CARD
Rev. 1.0
...to bych dal, ale co je předtím, to ani za boha a ten výrobce, z toho vidím leda čitelné to Inc. :rolleyes: A to mám čtyři oči! :D
PCI CARD
Rev. 1.0
...to bych dal, ale co je předtím, to ani za boha a ten výrobce, z toho vidím leda čitelné to Inc. :rolleyes: A to mám čtyři oči! :D
Jestli to sem můžu dát veřejně... AsRock DVI Graphics-SI ? :notsure
Btw. trodasi, ty jako největší znalec všeho tady na foru bys měl vědět, jak vypadá PCIe x4
[ATTACH=CONFIG]29351[/ATTACH]
Btw. trodasi, ty jako největší znalec všeho tady na foru bys měl vědět, jak vypadá PCIe x4
[ATTACH=CONFIG]29351[/ATTACH]