Ahoj,mam problem s pripojenim k internetu.Nedavno jsem preinstaloval Win XP a ted se nemuzu pripojit k internetu.Kdyz dam Sitova pripojeni tak se mi nezobrazi zadne pripojeni.Kdyz dam Vytvorit nove pripojeni,vyberu typ sveho Pripojeni(Sirokopasmove pripojeni ktere je vzdy zapnuto) a dam dokoncit,tak se mi stejne nezobrazi zadne pripojeni.Muzete mi nekdo prosim poradit ?
[QUOTE=Marena19;65912]Ahoj,mam problem s pripojenim k internetu.Nedavno jsem preinstaloval Win XP a ted se nemuzu pripojit k internetu.Kdyz dam Sitova pripojeni tak se mi nezobrazi zadne pripojeni.Kdyz dam Vytvorit nove pripojeni,vyberu typ sveho Pripojeni(Sirokopasmove pripojeni ktere je vzdy zapnuto) a dam dokoncit,tak se mi stejne nezobrazi zadne pripojeni.Muzete mi nekdo prosim poradit ?[/QUOTE]
Ovladač síťovky nainstalován je? Win+Pause, Hardware, Správce zařízení zobrazuje nějaké síťové karty nebo nějaká neznámá zařízení? Máš nějaký USB modem nebo je připojen přes LAN?
Ovladač síťovky nainstalován je? Win+Pause, Hardware, Správce zařízení zobrazuje nějaké síťové karty nebo nějaká neznámá zařízení? Máš nějaký USB modem nebo je připojen přes LAN?
[QUOTE=pavel_p;65915]Ovladač síťovky nainstalován je? Win+Pause, Hardware, Správce zařízení zobrazuje nějaké síťové karty nebo nějaká neznámá zařízení? Máš nějaký USB modem nebo je připojen přes LAN?[/QUOTE]
Spravce zarizeni nezobrazuje zadne sitove karty.
Spravce zarizeni nezobrazuje zadne sitove karty.