Kde nakupujete Hardware
Na tuto otázku mě přivedla nedostupnost grafické karty od ATI HD3870. Když jsem procházel všechny možné e-shopy, jestli se jim náhodou nějkaká přebytečná neválí na skladě. A tak docela by mě zajímalo kde nakupujetevy nový hardware vy.
Já osobně na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Já osobně na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nakupuju u alfacompu a setkal jsem se tam s mnohem vstřícnějším vyřizováním reklamace než u czechcomputeru.
Alfacomp, Mironet, Czechcomputer, TS Bohemia (Barebone)
Jinak u takovejchhle nedostupnejch věcí jako jsou nejnovější grafiky ji beru kdekoliv kde je dobrá cena (kdybych ji sháněl právě teď :)).
Jinak u takovejchhle nedostupnejch věcí jako jsou nejnovější grafiky ji beru kdekoliv kde je dobrá cena (kdybych ji sháněl právě teď :)).
stejna vec uz je zde: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/875-zkusenosti-s-e-shopy
takove team se znova zacalo uz aspon potreti
jinak momentalne nakupuji CZC (-> ceska posta - plna spokojenost, posta rulez PPL sux), softcom a chystam se do alfacompu
takove team se znova zacalo uz aspon potreti
jinak momentalne nakupuji CZC (-> ceska posta - plna spokojenost, posta rulez PPL sux), softcom a chystam se do alfacompu
Nejčastěji nakupuju ze 100mega. Dále z alfy a barbone. Samozřejmě i z jiných obchodu, ale to jsou většinou takové jednorázovky.
Z czc jsem ještě nekoupil nic.
Z czc jsem ještě nekoupil nic.
Hlavně v Alfě ( ta je po ruce a je nejlevnější z kamenných obchodů, co mám po ruce ), sem tam něco v CZC ( ale to jen nárazově, zatím jsem si u nich koupil jen flashku a podložku pod myš... ).
Netfox neco Czc. Ten prvni kvuli cene a perfektni komunikaci, ten druhej kvuli tomu, ze jej mam kousek od baraku.
Agem, Asbis, 100Mega distribution, Abacus a občas BGS Levi - to jsou ale samozřejmě velkoobchody; co se maloobchodů týče, dobré zkušenosti mám s alfacomp, [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a také [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Prozatím (naštěstí) nemám s žádným shopem natolik negativní zkušenosti abych jo nedoporučil :turtle.
Prozatím (naštěstí) nemám s žádným shopem natolik negativní zkušenosti abych jo nedoporučil :turtle.