Zdravim, mam takovy mensi problemek. Cekam na HD38xx / 88GT, podle toho co bude driv a mezitim pouzivam pucenou grafiku do PCIe MSI RX1550. Je s pasivem a docela zvlada co od ni chci, ale dost rychle se diky tomu pasivu prehreje a pak ztraci dech a jednou se mi dokonce restartoval komp kvuli tomu. Potrebuju tedy poradit jak to vyresit a moc do toho neinvestovat, jelikoz je to pouze provizorni reseni. Napadlo me neco podobneho jako tady hazel kdosi s tim vetrakem pridelanym na vedlejsim PCI slotu, myslite ze by to bylo dobry? Na desce mam 3-pin sysfan volnej, takze to by nebyl problem. Otazkou by bylo, jakej vetracek. Budto nejakej 120mm bych koupil, ale ty sou dost drahy... a nebo nejakej mensi.
Dalsi moznost je koupit nejakej vetrak primo do bedny. Bedna je ale stara EC, design sice peknej a diry to ma po strane i vepredu, ale zadna slava to asi neni. Myslite, ze by to vyresilo muj problem? Pokud tedy existuji vetraky co bych do ty skrine dal...
Diky moc.
Dalsi moznost je koupit nejakej vetrak primo do bedny. Bedna je ale stara EC, design sice peknej a diry to ma po strane i vepredu, ale zadna slava to asi neni. Myslite, ze by to vyresilo muj problem? Pokud tedy existuji vetraky co bych do ty skrine dal...
Diky moc.
Staci vetrak .. klidne i nejak amatersky pridelat k te karte na tu chvili to bude stacit .. v bedne mas nejakej pruvan ? Nejake dalsi vetraky ?
Ked to je len docasne riesenie, tak by som na ten pasiv prichytil hocijaky 80mm ventilator uvezovacimi paskami alebo niecim podobnym a na tu chvilu mas vystarane. Fungovať to určite bude.
Diky, urcite zkusim pridelat primo na ten pasiv nakej vetracek co odpoledne koupim :-) Jinak v bedne zadny aktivni pruvan nemam.
[QUOTE=Resurrection;68498]Diky, urcite zkusim pridelat primo na ten pasiv nakej vetracek co odpoledne koupim :-) Jinak v bedne zadny aktivni pruvan nemam.[/QUOTE]
Kup to nejlevnejsi pokud je to docasne .. pokud bys ale pro ten vetrak mel dalsi pouziti az ho oddelas z te grafiky mrkni po nejakem nexusu nebo noctua .. celkem osvedcene tiche znacky i kdyz drazsi ..
Kup to nejlevnejsi pokud je to docasne .. pokud bys ale pro ten vetrak mel dalsi pouziti az ho oddelas z te grafiky mrkni po nejakem nexusu nebo noctua .. celkem osvedcene tiche znacky i kdyz drazsi ..