V několika posledních měsicích se začalo mluvit o nástupci USB 2.0. Poslední ifnormace říkají, že jistá skupina připravuje nástupce USB 2.0 a to USB 3.0. Organizace jež toto nové rozhraní připravuje se nazývá The USB 3.0 Promoter Group - je v ní sdruženo několik firem (myslím, že HP, Intel, Microsoft, Texas Instruments a několik dalších méně známých). Hlavní změnou oproti USB 2.0 má býti až desetinásobně rychlejší. Dále se pak hovoři také o nižší spotřebě. Další informace o tomto rozhraní se mi zatím nepovedlo získat. Tento standard by měl být uveden do života někdy v roce 2008 a to patrně již v jeho první polovině.
Pokud vím, tak v první polovině 2008 teprve budou specifikace. Každopádně někomu ruplo v bedně a krom VGA, DVI, HDMI a DisplayPortu budeme tahat obraz ještě po USB :) Ještě že tu bude 3.0, po 2.0 to bude stát za ***.
Nj, tiez som sa nad tym pozastavoval, hlavne ked Display port dokaze pripnut az 4 zariadenia na jeden port a co sa jeho prenosovej kapacity tyka je na tom zrovnatelne s USB3,0
Jedneho casu som bezal na 2 mon, je to v celku pohodlna praca, najme pri programovaní ked zaroven treba robit viac vecí "naraz" ako citat doc. netreba aspon tolko alt+tabovat ;)
ale co by som robil s 4+ monitormi tak to si neviem predstavit, by ma kleplo z toho prach utierat ....
Jedneho casu som bezal na 2 mon, je to v celku pohodlna praca, najme pri programovaní ked zaroven treba robit viac vecí "naraz" ako citat doc. netreba aspon tolko alt+tabovat ;)
ale co by som robil s 4+ monitormi tak to si neviem predstavit, by ma kleplo z toho prach utierat ....
No s tolika monitorama by jsi mohl hrát nějakej leteckej simulátor a na kždym monitoru by se zobrazovala jiná číst kokpitu takže asi nějak tak no.....
Zoidik: Jo to som videl dade na youtube
Pekne, ale na bezne pouzivanie uz trosku moc toho ...
aj ked pozerat naraz 8 filmov .... that would be a time saver :D
Pekne, ale na bezne pouzivanie uz trosku moc toho ...
aj ked pozerat naraz 8 filmov .... that would be a time saver :D
Pabler : jj to máš pravdu. Ale představ si ty vyděšené výrazy návštěvy kdyby k tobě přišla a divila se co to je, by asi chudáci nepochopili