Ponozky do sandalu
Já se starám o pohodlí. Když mám sandály tak, tak se mi potí noha a kloužu, tfujtaixl. Takže ponožky beru :turtle
[QUOTE=P@pi;70916]Ty lidi co klikají ano, mají v ruce flašku rumu? Ponožky + sandále? Brrrr.... tak možná v zimě :D.[/QUOTE]
No, párkrát jsem to zkusil bez a blééé, hrůza. Pak, když jsem se o to jednou taky zajímal a dělal opticky průzkum, tak s a bez vycházelo +- stejně ;)
No, párkrát jsem to zkusil bez a blééé, hrůza. Pak, když jsem se o to jednou taky zajímal a dělal opticky průzkum, tak s a bez vycházelo +- stejně ;)
[QUOTE=Pavel Boček;70922]No, párkrát jsem to zkusil bez a blééé, hrůza. Pak, když jsem se o to jednou taky zajímal a dělal opticky průzkum, tak s a bez vycházelo +- stejně ;)[/QUOTE]
Staci pouzit sprej na nohy a neni problem ani s potem ani klouzanim ani nijak :).
Staci pouzit sprej na nohy a neni problem ani s potem ani klouzanim ani nijak :).
Ja mam treba dilema v praci. My muzem prijit v sandalich, ale nesmime byt bez ponozek. Pry je to neslusne. Takze v lete chodim v sandalich a ponozkach.
Souhlas s CommanderZ a Pavlem Bočkem. Chlap má mít na nohou ponožky vždycky, pokud má jakoukoliv obuv. Jít v sandálech bez ponožek = jít na koncert vážné hudby v džínách. Zdá se vám to normální?
[QUOTE=Alf;71025]"jít na koncert vážné hudby" [/QUOTE] :runaway :stupid
samozrejme ponozky do sandalu nepatri!
samozrejme ponozky do sandalu nepatri!
Mno divil by jsi se pasiku ale podle "ceskych spolecenskych norem" je chozeni bez ponozek neprijatelne. Proto take mame ve firme dress code, ktery to zakazuje.
Je ale zajimave, ze se sem ze zapadu uz dostala "moda" nenoseni ponozek v sandalich a je videt ta zmena i v nasi spolecnosti viz. zatim vysledky ankety.
Je ale zajimave, ze se sem ze zapadu uz dostala "moda" nenoseni ponozek v sandalich a je videt ta zmena i v nasi spolecnosti viz. zatim vysledky ankety.
Ano souhlasim spolecnost se meni .. myslim ze spousta lidi si zacina uvedomovat ze clovek muze mit sebelepsi oblek za xx tisic a pokud je to debil .. bude to porad jen debil.. (Doufam ze to nikdo neveme osobne .. nemam nic proti oblekum dokonce sem ho sam asi 3x mel na sobe :)))
Ponozky v sandalech nemaji co delat, zvlaste kdyz ma dotycnej ty ponozky jeste deravy nebo spinavy (a ze takovy bili ponozky se v sandalech spinej dost rychle). Me to proste prijde hrozne divny. Jako pest na oko.
Samozrejme u nekterych lidi je lepsi nechat nohu v ponozce anebo se rovnou celej zabalit do skafandru :), protoze pohled na jejich popraskany a jinak nechutny nohy doprovazeny nezapomenutelnym cichovym vjemem dokaze cloveka po ranu v mhd opravu spatne naladit na celej zbytek dne.
to filky> vam ve firme dress code povoluje noseni sandalu? Jeste jsem totiz neslysel, ze by nekde ve firmach, kde si na dress code hraji povolovali sandale :). Zajimave info...
Samozrejme u nekterych lidi je lepsi nechat nohu v ponozce anebo se rovnou celej zabalit do skafandru :), protoze pohled na jejich popraskany a jinak nechutny nohy doprovazeny nezapomenutelnym cichovym vjemem dokaze cloveka po ranu v mhd opravu spatne naladit na celej zbytek dne.
to filky> vam ve firme dress code povoluje noseni sandalu? Jeste jsem totiz neslysel, ze by nekde ve firmach, kde si na dress code hraji povolovali sandale :). Zajimave info...
[QUOTE=pas!k;71095]Ano souhlasim spolecnost se meni .. myslim ze spousta lidi si zacina uvedomovat ze clovek muze mit sebelepsi oblek za xx tisic a pokud je to debil .. bude to porad jen debil.. (Doufam ze to nikdo neveme osobne .. nemam nic proti oblekum dokonce sem ho sam asi 3x mel na sobe :)))[/QUOTE]
Myslím že je lepší bmít pohodlí než se potento kvůli západní módě :rolleyes: navíc, co vám vadí na ponožkách...? naopak mě je ti plně jedno, spíš kdybych se měl rozhodnout mě vůbec nezajímá čučet na něčí nohy :mistake:stupid
Myslím že je lepší bmít pohodlí než se potento kvůli západní módě :rolleyes: navíc, co vám vadí na ponožkách...? naopak mě je ti plně jedno, spíš kdybych se měl rozhodnout mě vůbec nezajímá čučet na něčí nohy :mistake:stupid
No jde o to ze pod pojmem pohodli si asi kazdy predstavuje neco jineho ja se citim pohodlne kdyz v sandalech ponozky nemam .. stejne tak se citim pohodlneji v kratasich a obnosenem triku slayer nez v kvadru .. jeste nejake dotazy?
[QUOTE=tequilla;71117]
to filky> vam ve firme dress code povoluje noseni sandalu? Jeste jsem totiz neslysel, ze by nekde ve firmach, kde si na dress code hraji povolovali sandale :). Zajimave info...[/QUOTE]
JJ takove ty klasicke hezke sandalky s ruznymi prouzky jsou povolene neboli tzv. neutralni, ale nikdy z nich nesmi cucet hola noha.
Vite ze treba Beckham dost casto nosi v sandalich bile ponozky? :)
to filky> vam ve firme dress code povoluje noseni sandalu? Jeste jsem totiz neslysel, ze by nekde ve firmach, kde si na dress code hraji povolovali sandale :). Zajimave info...[/QUOTE]
JJ takove ty klasicke hezke sandalky s ruznymi prouzky jsou povolene neboli tzv. neutralni, ale nikdy z nich nesmi cucet hola noha.
Vite ze treba Beckham dost casto nosi v sandalich bile ponozky? :)
[quote=pas!k;71095]Ano souhlasim spolecnost se meni .. myslim ze spousta lidi si zacina uvedomovat ze clovek muze mit sebelepsi oblek za xx tisic a pokud je to debil .. bude to porad jen debil.. (Doufam ze to nikdo neveme osobne .. nemam nic proti oblekum dokonce sem ho sam asi 3x mel na sobe :)))[/quote]
Heh, jsi mi připomněl Lukačoviče - měl přednášku na naší škole a říkal, že obleky se v Seznamu vůbec nenosí, že to prostě nikdo neřeší, jak je ten druhý oblečený nebo jak vypadá. Že se prostě zajímají jen o schopnosti toho dotyčného.
Jinak nevím proč, ale vypadá to, že jsem snad jediný chlap, kterému je oblek pohodlný... To ale neznamená, že jsem pro ponožky v sandálech.:-) Naopak, jak jsem psal předtím, fusky do cuklí nikdy.
Heh, jsi mi připomněl Lukačoviče - měl přednášku na naší škole a říkal, že obleky se v Seznamu vůbec nenosí, že to prostě nikdo neřeší, jak je ten druhý oblečený nebo jak vypadá. Že se prostě zajímají jen o schopnosti toho dotyčného.
Jinak nevím proč, ale vypadá to, že jsem snad jediný chlap, kterému je oblek pohodlný... To ale neznamená, že jsem pro ponožky v sandálech.:-) Naopak, jak jsem psal předtím, fusky do cuklí nikdy.
[QUOTE=mech13;71198]ja jsu pro ne, a spolubydla rika rozhodne ne
//a jinak v obleku mi je taky celkem pohodlne...[/QUOTE]
Tak ona má asi celkem dobrej důvod :D Jinak já si myslím to co v Seznamu - je to plně jedno. Ale když někdo hlásá jedině ponožky a něco o normách...to se mi zase nelíbí. Navíc časy se mění ;)
//tak nějak...
//a jinak v obleku mi je taky celkem pohodlne...[/QUOTE]
Tak ona má asi celkem dobrej důvod :D Jinak já si myslím to co v Seznamu - je to plně jedno. Ale když někdo hlásá jedině ponožky a něco o normách...to se mi zase nelíbí. Navíc časy se mění ;)
//tak nějak...
[QUOTE=tequilla;71117]Ponozky v sandalech nemaji co delat, zvlaste kdyz ma dotycnej ty ponozky jeste deravy nebo spinavy (a ze takovy bili ponozky se v sandalech spinej dost rychle). Me to proste prijde hrozne divny. Jako pest na oko.[/QUOTE]
Výborný je zvyk američanů chodit bez ponožek a mýt se až ráno. Po týdnu v trochu prašnějším prostředí ta postel vypadá jak ***.
Výborný je zvyk američanů chodit bez ponožek a mýt se až ráno. Po týdnu v trochu prašnějším prostředí ta postel vypadá jak ***.
Minule som sa totalne kosil, keď som videl nejaké zahraničné celebrity, ako stáli v hustých kožuchoch, klepali sa zimou a mali sandálky a samozrejme v nich bosé nohy.
Pokiaľ mám 20 cm nad zemou 25 a viac stupňov, tak som si ochotný ponožky dať dole, inak môžem všelijaké "bontóny" okašlať, hlavné je, že mám nohy v teple.
Pokiaľ mám 20 cm nad zemou 25 a viac stupňov, tak som si ochotný ponožky dať dole, inak môžem všelijaké "bontóny" okašlať, hlavné je, že mám nohy v teple.
sandály jsou od toho ,že člověkovi dýchá pokožka a že nejsou tak těžký, jde o otevřenou botu,takže ponožky fakt nee ...
Sandaly nenosim!!! A kdyz prece jen jednou za rok v tropickym vedru jo, tak jedine naboso :D
P.S. Co to je za zvrhlou anketu? :D Jak to souvisi s ITckarema???
P.S. Co to je za zvrhlou anketu? :D Jak to souvisi s ITckarema???