Novoroční volba bobocova avataru:D
Zdravím všechny, kdož navštívili tento thread, jelikož čas opět popošel, myslím, že je čas na změnu volbu nového avatataru. Protože se nedokážu rozhodnout, prosím vás všechny tímto threadem o pomoc při výběru. Máme tu 4 finalistky a vítězka vzejde z výsledku hlasování v anketě. Prosím vás, volte rozvážně, protože zvolený avatar se o páteční půlnoci (tj. noc z pátka na sobotu) rázem objeví u všech mých příspěvků a bude vás provázet tímto fórem minimálně celý rok 2008!:slug (vzhledem k počtu mých příspěvků jsem opět zavrhnul svou fotografii, neboť nevím jak bych pak KP vysvětloval náhlý propad návštěvnosti našeho fóra:D).
Abych to nezdržoval, zde jsou finalistky:
Abych to nezdržoval, zde jsou finalistky:
už funguje hlasování, tak uvidíme, jsem sám zvědav jak to dopadne, Adrianka se bojí:D
to Intri: NE! nemůžeš použít můj avatar!!!!!!!:D
to Intri: NE! nemůžeš použít můj avatar!!!!!!!:D
Jestli Adrianka tenhle boj prohraje, hodím si ji jako avatar já... Ta holka odsud nesmí zmizet, ona je důvod, proč tu chodím.:-D
EDIT: LOL, pozdě.;-)
A abys měl důkaz, že Adrianu mám, udělal jsem si vlastní "neukradnutelný" avatárek.;-) ( Vodotisky neumím, tak jsem to tam sprostě napsal tužkou. ;-) )
EDIT: LOL, pozdě.;-)
A abys měl důkaz, že Adrianu mám, udělal jsem si vlastní "neukradnutelný" avatárek.;-) ( Vodotisky neumím, tak jsem to tam sprostě napsal tužkou. ;-) )
Nelibi s emi ani jeden :) Kdyz uz bych si dal na avatara nejakou babu urcite bych tam dal jinou partii nez xicht ;) Jinak bych volil nejakou oblibenou znacku chlastu coz je napriklad PU ':)
[QUOTE=pas!k;77577]...urcite bych tam dal jinou partii nez xicht ;) ...[/QUOTE]
Třeba ruku,jako jí tam mam já?:D
Já jsem pro jedičku,ta je BEST:thumb
Třeba ruku,jako jí tam mam já?:D
Já jsem pro jedičku,ta je BEST:thumb
Rád bych se Adrianky zbavil, protože s tou holčinou co je na zbylých jsem se letos na Silvestra vyfotil, tak bych tam měl tak trochu známou:D
[QUOTE=Intri;77576]
A abys měl důkaz, že Adrianu mám, udělal jsem si vlastní "neukradnutelný" avatárek.;-) ( Vodotisky neumím, tak jsem to tam sprostě napsal tužkou. ;-) )[/QUOTE]
Ošklivej Intri, ošklivej Intri !!!!:D
Jinak avatar neměním poprvé, nováčci můj původní avatar z roku 2006 neznají:
[QUOTE=Intri;77576]
A abys měl důkaz, že Adrianu mám, udělal jsem si vlastní "neukradnutelný" avatárek.;-) ( Vodotisky neumím, tak jsem to tam sprostě napsal tužkou. ;-) )[/QUOTE]
Ošklivej Intri, ošklivej Intri !!!!:D
Jinak avatar neměním poprvé, nováčci můj původní avatar z roku 2006 neznají:
[QUOTE=boboco;77592]Rád bych se Adrianky zbavil, protože s tou holčinou co je na zbylých jsem se letos na Silvestra vyfotil, tak bych tam měl tak trochu známou:D[/QUOTE]
Jasně a stál jsi před jejím plakátem :D....
Jasně a stál jsi před jejím plakátem :D....
Že jo? Taky jsem si říkal, že to chce důkaz.;-)
Jen tak na okraj, boboco, když jsem psal, že je pozdě, neměl jsem ještě ten obrázek.:-) Ať žije Google archiv.:-P Ale ta myšlenka, že bych si ho vzal, mě napadla už předtím, jen jsem si říkal, že asi nebudeš tak zlý, abys mi Adrianku nedal.:-)
Jen tak na okraj, boboco, když jsem psal, že je pozdě, neměl jsem ještě ten obrázek.:-) Ať žije Google archiv.:-P Ale ta myšlenka, že bych si ho vzal, mě napadla už předtím, jen jsem si říkal, že asi nebudeš tak zlý, abys mi Adrianku nedal.:-)
Já nikomu nemusím nic dokazovat, prostě jsem se s ní vyfotil a hotovo:p:D
edit: Když nevyhraje Adriana, tak vám tu fotku ukážu, ať víte, že nekecám i za cenu toho, že pak ztratím svou anonymitu:D
edit: Když nevyhraje Adriana, tak vám tu fotku ukážu, ať víte, že nekecám i za cenu toho, že pak ztratím svou anonymitu:D
Uf, tohle nejsi ty, Smeli... Se teď budu divit, kdo že mi to vlastně napařil žlutou kartu, nějaká baba v černé podprdě.:-)
[quote="boboco"] edit: Když nevyhraje Adriana, tak vám tu fotku ukážu, ať víte, že nekecám i za cenu toho, že pak ztratím svou anonymitu:D[/quote]
Heh, zajímavé, že tak rázem stoupla popularita Adriany... Zdá se, že ti, kteří tě znají, tě tady na fóru vidět fakt nechtějí.:-P
[quote="boboco"] edit: Když nevyhraje Adriana, tak vám tu fotku ukážu, ať víte, že nekecám i za cenu toho, že pak ztratím svou anonymitu:D[/quote]
Heh, zajímavé, že tak rázem stoupla popularita Adriany... Zdá se, že ti, kteří tě znají, tě tady na fóru vidět fakt nechtějí.:-P
Tě chce též naučit na blondýny :D Každý, kdo dostane od kozaté brunety žlutou, si vezme bloncku
[SIZE="1"]a dál ji bude podvádět s brunetou, aby si vynahradil všechny ty komplexy, převerte si to, jak chcete :p:turtle:slug[/SIZE]
[SIZE="1"]a dál ji bude podvádět s brunetou, aby si vynahradil všechny ty komplexy, převerte si to, jak chcete :p:turtle:slug[/SIZE]
Som za hocico okrem 3. Inak tvoj novy avatar sa mi spociatku nepacil ale casom som si zvykol
OPRAVUJEM okrem 3ky bol to preklep
OPRAVUJEM okrem 3ky bol to preklep
[QUOTE=Intri;77626]
Heh, zajímavé, že tak rázem stoupla popularita Adriany... Zdá se, že ti, kteří tě znají, tě tady na fóru vidět fakt nechtějí.:-P[/QUOTE]
Jo, je to dost pravděpodobné :D
Heh, zajímavé, že tak rázem stoupla popularita Adriany... Zdá se, že ti, kteří tě znají, tě tady na fóru vidět fakt nechtějí.:-P[/QUOTE]
Jo, je to dost pravděpodobné :D
Tohle vědět, hlasuju jinak...;-) Ale aspoň je to hlasování autetincké. Zatím to vypadá, že ti Adrianka zůstane.
Neboj, na karty musím mít náladu... Nehledě na to, že přece jednou za čas nějakou výstražnou musí někdo schytat ;)
Vyhraje určitě...škoda jen,že jsem si na její drtivou výhru nevsadil...
Takže ti předem gratuluji k letošnímu "novému" avataru...No a já se alespoň nebudu muset koukat na jméno odesilatele příspěvku...protože když uvidím Adrianku,tak budu mít jasno...
//EDIT- Tu silvestrovskou fotku bys nám stejnak mohl ukázat...
Takže ti předem gratuluji k letošnímu "novému" avataru...No a já se alespoň nebudu muset koukat na jméno odesilatele příspěvku...protože když uvidím Adrianku,tak budu mít jasno...
//EDIT- Tu silvestrovskou fotku bys nám stejnak mohl ukázat...
[QUOTE=...No...Name...;78343]//EDIT- Tu silvestrovskou fotku bys nám stejnak mohl ukázat...[/QUOTE]No jo, ale kde ji vzit.... :runaway
Ta nakonec vyhrála Adrianka a doznala malých změn, snad se vám bude líbit:-). Jinak, co se týče té foto - ještě to promyslím, ale nefím, nefím - nece se mi odhalit svou identitu!!!!
[QUOTE=boboco;78479]nece se mi odhalit svou identitu!!!![/QUOTE]
Proč ne?Bojíš se velkého nárůstu popularity ve svém okolí?
Proč ne?Bojíš se velkého nárůstu popularity ve svém okolí?
[QUOTE=boboco;78479]Ta nakonec vyhrála Adrianka a doznala malých změn, snad se vám bude líbit:-). Jinak, co se týče té foto - ještě to promyslím, ale nefím, nefím - nece se mi odhalit svou identitu!!!![/QUOTE]
Něktěří tě už znají (jako já... :D) a pro ty ostatní to můžeš rozmazat ve Photoshopu, ale já chci nerozmazanou, abych to mohl potvrdit :-).
Něktěří tě už znají (jako já... :D) a pro ty ostatní to můžeš rozmazat ve Photoshopu, ale já chci nerozmazanou, abych to mohl potvrdit :-).
GRRRR, nemám tě rád Papi :D - no, já sem tu fotku dám - když už jsem ji naskenoval, tak je škoda ji nepoužít... ale ještě Vás budu chvíli napínat:p. Buďte tu přesně v 18:00:D
apropó, Smeli vy se taky mohl zveřejnit:D
apropó, Smeli vy se taky mohl zveřejnit:D
[QUOTE=boboco;78502]GRRRR, nemám tě rád Papi :D - no, já sem tu fotku dám - když už jsem ji naskenoval, tak je škoda ji nepoužít... ale ještě Vás budu chvíli napínat:p. Buďte tu přesně v 18:00:D[/QUOTE]
To jsem tedy hodně zvědavý. Sice boba znám i osobně, ale že se odhodlá sám sebe i ostatním konečně jednou odhalit by mě ani ve snu nenapadlo :-). Snad tedy dostojí svého slova :thumb
To jsem tedy hodně zvědavý. Sice boba znám i osobně, ale že se odhodlá sám sebe i ostatním konečně jednou odhalit by mě ani ve snu nenapadlo :-). Snad tedy dostojí svého slova :thumb
Tak s tim novym avaterm jsi mě mile překvapil. Ta co vyhrála hlasování jí nesahá ani po kotníky.. ( asi to je ta samá co? :D )
[QUOTE=speedsnail;78516]Tak s tim novym avaterm jsi mě mile překvapil. Ta co vyhrála hlasování jí nesahá ani po kotníky.. ( asi to je ta samá co? :D )[/QUOTE]
jj, je to ta samá, ale fotečka myslím lepší:-)
to KP: Ano, už jsem se rozhodl - ukážu světu fotografii, na které jsem zachycen...:D Muhehehehe;):D
jj, je to ta samá, ale fotečka myslím lepší:-)
to KP: Ano, už jsem se rozhodl - ukážu světu fotografii, na které jsem zachycen...:D Muhehehehe;):D
[QUOTE=Intri;78480]Congratulations to Adriana.:-) Zaslouží si to, nový avatar je taky dobrý.[/QUOTE]
Je fajn, ale ta kompozice zrovna moc povedená není. To, že je okraj brady nalepený hned na spodní okraj obrázku, není dobré. Navrhuji o pár px posunout nahoru.
Je fajn, ale ta kompozice zrovna moc povedená není. To, že je okraj brady nalepený hned na spodní okraj obrázku, není dobré. Navrhuji o pár px posunout nahoru.
No, já myslel, že rozlišení avataru je 140x110 a ne 140x100 -tak jsem ji musel ožíznout:D - ještě ji upravím:-)
...no a protože tu máme 18:00, tak tady je ta slíbená fotografie:-). Boboco svoje slovo drží :D:D:D
Ještě to jen upřesním - má kamarádka je nalevo a já napravo:p
přeji krásný zbytek víkendu:D
...no a protože tu máme 18:00, tak tady je ta slíbená fotografie:-). Boboco svoje slovo drží :D:D:D
Ještě to jen upřesním - má kamarádka je nalevo a já napravo:p
přeji krásný zbytek víkendu:D
[quote=Karel Polívka;78519]Je fajn, ale ta kompozice zrovna moc povedená není. To, že je okraj brady nalepený hned na spodní okraj obrázku, není dobré. Navrhuji o pár px posunout nahoru.[/quote]
Jj, to souhlasím, a pokud jde o kompozici, asi by se mi madam i víc líbila, kdyby koukala trochu do prázdného prostory nalevo od ní. Ale fešanda je to pořád.:-)
Jj, to souhlasím, a pokud jde o kompozici, asi by se mi madam i víc líbila, kdyby koukala trochu do prázdného prostory nalevo od ní. Ale fešanda je to pořád.:-)
Tak tohle je největši podvod od afery watergate.
Až tě bobo uvidim, tak tě asi ukamenuju :-)... chudak každej se sačkem na hlavě.
Až tě bobo uvidim, tak tě asi ukamenuju :-)... chudak každej se sačkem na hlavě.