Zdravím, potřebuji poradit se zapojením zdroje Corsair HX 520
1. Kam se zapojuje 8pin EPS12V nebo je navíc
2. Můžou být zapojené DVD a HDD na jedné kšandě nebo je lepší každá zvlášt
3. Kam zapojit přední LCD panel
Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA
Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA
Ten 8Pin sa zapája do niektorých základných dosiek, DVD a HDD kľludne zapoj na jednu vetvu aby si mal v PC menej káblov, nepotrebné odpojíš:D
[QUOTE=Brecht51;78080]Zdravím, potřebuji poradit se zapojením zdroje Corsair HX 520
Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA[/QUOTE]
Jakej přední LCD ?? ty máš bendnu eurocase 5212 nebo jak to je ??
Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA[/QUOTE]
Jakej přední LCD ?? ty máš bendnu eurocase 5212 nebo jak to je ??
[QUOTE=Klingacikx;78086]DVD a HDD kľludne zapoj na jednu vetvu....[/QUOTE]Tohle ma nekdy za nasledek nespusteni PC (zkusenost myho znamyho + cca 4 hodiny laborovani).... vysledek: HDD se systemem je lepsi mit na samostatny ksande ;) ale treba to s Corsairem nehrozi....
Spuštění proběhlo v pořádku i na jedné kšandě, pouze HDD nějak divně chroupe. LCD jsem nakonec odpojil protože stějně ukazovalo nějaké ptákoviny + - 15 stupňů.
[QUOTE=husky14;78222]Tohle ma nekdy za nasledek nespusteni PC (zkusenost myho znamyho + cca 4 hodiny laborovani).... vysledek: HDD se systemem je lepsi mit na samostatny ksande ;) ale treba to s Corsairem nehrozi....[/QUOTE]
Corsair je tvrdej zdroj jeden z nejlepších na trhu takže problém nebude mít proto že ho mám také a sem na jedné kšandě a v pohodě.
Corsair je tvrdej zdroj jeden z nejlepších na trhu takže problém nebude mít proto že ho mám také a sem na jedné kšandě a v pohodě.
Nevím co řešíte na jedné kšandě pár zdroju jsem měl rozebranejch a vždy bylo vše spojeno v jednom bodě ale byl to starší zdroje tak nechci tvrdit že je to tak i i novejch
- 8pin se zapojuje do desky, je to napajeni pro dualcore CPU.
- disk a mechanika na 1 dratu by mely byt u HX520 ok, ale osobne to davam zvlast... :) Ono to tak vychazi i kabelama :)
- disk a mechanika na 1 dratu by mely byt u HX520 ok, ale osobne to davam zvlast... :) Ono to tak vychazi i kabelama :)
[QUOTE=ICEBOSS;79370]- 8pin se zapojuje do desky, je to napajeni pro dualcore CPU.[/QUOTE]
pro dualcore rozhodne ne, ty ani zdaleka tolik nezerou. je to pro extremne drahe a zrave procaky - extrem pentia-D, mozna i nejaky extrem C2Q ale pro C2D neni potreba (s rozumnym poctem GHz:))
pro dualcore rozhodne ne, ty ani zdaleka tolik nezerou. je to pro extremne drahe a zrave procaky - extrem pentia-D, mozna i nejaky extrem C2Q ale pro C2D neni potreba (s rozumnym poctem GHz:))
Vsak dualcore znamena dvoujadrovy, coz pentium D je :turtle. Ale jinak mas jasne pravdu, nicmene je hezke vedet, k cemu to je vlastne dobry :).
a jak je to s těma větvema 12V?
http://www.corsair.com/products/hx.aspx tady píšou, že to má tři 12V větve, ale jsem nikde doteď nenašel, kterej vývod je na který větvi...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jen u dražšího modelu to maj načmáraný [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
http://www.corsair.com/products/hx.aspx tady píšou, že to má tři 12V větve, ale jsem nikde doteď nenašel, kterej vývod je na který větvi...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jen u dražšího modelu to maj načmáraný [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]