Jméno tazatele: neregistr
Znění dotazu:
Složil jsem pc z nových dílů,v Biosu nabootoval instalaci OS Windows xp
1.First Boot Device-CD ROM
2.Second Boot Device-HDD,ale po vložení CD a restartu PC se nic neděje.Mechanika nic nenačítá,kurzor bliká.
Nemusí se ještě v Biosu něco změnit?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
deska Gigabyte MA770-DS3,HDD Segate Barracuda 7200.10 3,5" 250GB
SATAII/300 7200ot.16MB cache,mechanika Samsung SH-S203 SATA
Znění dotazu:
Složil jsem pc z nových dílů,v Biosu nabootoval instalaci OS Windows xp
1.First Boot Device-CD ROM
2.Second Boot Device-HDD,ale po vložení CD a restartu PC se nic neděje.Mechanika nic nenačítá,kurzor bliká.
Nemusí se ještě v Biosu něco změnit?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
deska Gigabyte MA770-DS3,HDD Segate Barracuda 7200.10 3,5" 250GB
SATAII/300 7200ot.16MB cache,mechanika Samsung SH-S203 SATA
skontroloval by som ci su vsetky kable poriadne zapojene
o aku mechaniku sa jedna? SATA/PATA(IDE) ?
Edit: reply na Klingacikx o prispevok dole
Aha, pardon moja chyba, 3 hodinky spanku sa podpisuju na parcialnu slepotu :(
o aku mechaniku sa jedna? SATA/PATA(IDE) ?
Edit: reply na Klingacikx o prispevok dole
Aha, pardon moja chyba, 3 hodinky spanku sa podpisuju na parcialnu slepotu :(
[QUOTE=Neregistrovaný;79703]mechanika DVD R/RW,DL,RAM,interní,SATA SAMSUNG[/QUOTE]
Zkoušel jsem to přehazovat do jiných konektorů i nahrávat z mechaniky ATA,bez úspěchu.
Zkoušel jsem to přehazovat do jiných konektorů i nahrávat z mechaniky ATA,bez úspěchu.
To CD v jiném PC jede dobře? Třeba je poškozené. Udělěj reset BIOSu a pro jistotu nastav Boot other devices na YES.
[QUOTE=johny__g;79735]To CD v jiném PC jede dobře? Třeba je poškozené. Udělěj reset BIOSu a pro jistotu nastav Boot other devices na YES.[/QUOTE]
Na jiném počítači se instalace okamžitě přihlásí.HDD SATAII je nový nesformátovaný,nemá to nějaký vliv?
Na jiném počítači se instalace okamžitě přihlásí.HDD SATAII je nový nesformátovaný,nemá to nějaký vliv?
Mas disk dany na pozici sata 1 a mechaniku nekde za nim (konektor sata 2,3,4 a pod)? Nezformatovany disk zadny vliv nema, to se formatuje az pri instalaci. V BIOSu je mechanika predpokladam videt...
[QUOTE=ICEBOSS;79757]Mas disk dany na pozici sata 1 a mechaniku nekde za nim (konektor sata 2,3,4 a pod)? Nezformatovany disk zadny vliv nema, to se formatuje az pri instalaci. V BIOSu je mechanika predpokladam videt...[/QUOTE]
Disk mám na pozici SATA 110,mechaniku na SATA 112,mechanika je v biosu vidět.
Disk mám na pozici SATA 110,mechaniku na SATA 112,mechanika je v biosu vidět.