Jméno tazatele: blade
Znění dotazu:
mam 8800 gts 320mb a mam problem ze pri hrani hrani v interierech se mi zobrazuji na krajich textur rozmazane zelene smouhy!myslim ze jsou to uz stiny!nevim co s tim!delalo mi to na 3 ruznych grafikach x1950xt , ati 3850 i na teto me nynejsi!nezabira na to ani jine ovladace...ani prehozeni karty do druheho pci-e slotu...prosim o pomoc
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
intel core 2 duo 2.66ghz,nvidia 8800 gts 320mb,asus P5KC motherboard, 2gb ddr2
Znění dotazu:
mam 8800 gts 320mb a mam problem ze pri hrani hrani v interierech se mi zobrazuji na krajich textur rozmazane zelene smouhy!myslim ze jsou to uz stiny!nevim co s tim!delalo mi to na 3 ruznych grafikach x1950xt , ati 3850 i na teto me nynejsi!nezabira na to ani jine ovladace...ani prehozeni karty do druheho pci-e slotu...prosim o pomoc
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
intel core 2 duo 2.66ghz,nvidia 8800 gts 320mb,asus P5KC motherboard, 2gb ddr2
robi to len v nejakej konkretnej hre ?
ak je daka postarsia, skus dake opravne patche pre hru
nejako by som vylucil daku chybu v GK ked ako sam vravis ze si skusal 3 inaksie
ak je daka postarsia, skus dake opravne patche pre hru
nejako by som vylucil daku chybu v GK ked ako sam vravis ze si skusal 3 inaksie
Zatim mi to dela na hrach CoD4, TES4 Oblivion, Gears of war, Crysis i to vidim u PES 20008...takze hrou to neni jenom se zeptam jestli by to mohlo byt starsim biosem na zakladni desce?nevite?nebo chybou zakladni desky a dat na reklamaci?dekuji za odpoved
Jestli to dela v tolika hrach a na tolika grafikach, nevypada to na problem s VGA....
Jakej mas monitor? Nepouzivas redukci VGA-DVI? Co kabel monitoru? Dela to jen ve 3D?
Btw. vsechno to byly celkem zravy VGA, jakej mas zdroj?
Jakej mas monitor? Nepouzivas redukci VGA-DVI? Co kabel monitoru? Dela to jen ve 3D?
Btw. vsechno to byly celkem zravy VGA, jakej mas zdroj?