Ja moc dobře rozůmíte notebookům?
Dnes mě na Novinky.cz zaujal článek s anketou ve kteté se zjištovala "odbornost" lídí v užívání přenosních počítačů...A tak mě napadlo že si tu samou anketu,tentokrát ale bez peněz od Intelu,uděláme i tady.Takže si článek pročtěte a pak přispívejte a hlasujte...
:notsure
A první hlas, tedy můj, je pro možnost Pokročilý...Sám sice noťas němám...ale kolem mě jich je spousta,tak se vždycky něco přiučím...
:notsure
A první hlas, tedy můj, je pro možnost Pokročilý...Sám sice noťas němám...ale kolem mě jich je spousta,tak se vždycky něco přiučím...
Velmi vtipná anketa... mám dotaz. Jakej je rozdíl v používání PC a notebooku? Jinak umístěné tlačítko na zapínání? Takže anketa se spíš dotazuje počítačové gramotnosti a to je věc velmi ošidná. Vidím-li výsledky... naprosto bez problémů bych se hledal někde tak o dvě kategorie výše než je nejvyšší možné hodnocení :-)). Jako jestliže každej čtvrtej ital/španěl je expert na PC, tak to je fakt joke nr. 1. Byl jsem v obou zemích a že bych si všiml pochodujících Iťáků, na plážích jsem žádné booky a za nima bílou tvář (rozuměj neopálenou, to není rasistická narážka :D) taky neviděl, takže asi tak.
Jinak záleží na kategorii - např. v programování bych musel jít do mínusu :D.
Jinak záleží na kategorii - např. v programování bych musel jít do mínusu :D.
[QUOTE=P@pi;81608]...že bych si všiml pochodujících Iťáků, na plážích jsem žádné booky a za nima bílou tvář (rozuměj neopálenou, to není rasistická narážka :D) taky neviděl, takže asi tak...
[/QUOTE]
To neber tak vážně;)...kdo ví,čeho tim chtěl Intel docílit...:notsure
//Jo a koukám že mi v nadpisu vypadlo písmenko...to se omlouvám
[/QUOTE]
To neber tak vážně;)...kdo ví,čeho tim chtěl Intel docílit...:notsure
//Jo a koukám že mi v nadpisu vypadlo písmenko...to se omlouvám
[QUOTE=speedsnail;81615]Io sono Speedo di praga, uno experto grando per komputero mobiláro. :D[/QUOTE]
si si, Io sono esperto anche :)
si si, Io sono esperto anche :)
Finissez donc!:hmm Já tomu pak nerozumim:D
[SIZE="1"]//Děkuju P@pimu...už sem nevěděl co s těma jazykářema dělat...a nechtěl jsem je zastavovat česky...[/SIZE]
[SIZE="1"]//Děkuju P@pimu...už sem nevěděl co s těma jazykářema dělat...a nechtěl jsem je zastavovat česky...[/SIZE]