Ahoj chci se zeptat jestli nekdo vlastni tuten chladic-http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50773
Jestli ano jake ma zkusenosti snim.Jak dobre chladi?Jak je hlucny atd.Diky za odpovedi.
Jestli ano jake ma zkusenosti snim.Jak dobre chladi?Jak je hlucny atd.Diky za odpovedi.
Aby ne když už sme ti ho doporučili v threadu o Q6600, nevim co je to za potřebu všechno probírat 2x, 3x.
Jinak alternativy kolem 1000,- jsou :
Scytche Ninja,
CoolerMaster Gemin II + Levný 2x120mm fany (např do série na 12/2=6V)
Pokud nejde o prachy, tak Thermalright Ultra extreme 120 + Noctua. Chladí ještě o fous líp než nirvana a má nižší hlučnost.
Jinak alternativy kolem 1000,- jsou :
Scytche Ninja,
CoolerMaster Gemin II + Levný 2x120mm fany (např do série na 12/2=6V)
Pokud nejde o prachy, tak Thermalright Ultra extreme 120 + Noctua. Chladí ještě o fous líp než nirvana a má nižší hlučnost.
[QUOTE=speedsnail;89108]...[/QUOTE]
Taky bych se asi víc přiklonil k téhle možnosti...Protože u té Nirvany si ventilátor při potížích jen tak nevyměníš...
//možná vyměníš,ale nebude to už vapadat takhle...si myslim teda...
Taky bych se asi víc přiklonil k téhle možnosti...Protože u té Nirvany si ventilátor při potížích jen tak nevyměníš...
//možná vyměníš,ale nebude to už vapadat takhle...si myslim teda...
Tak ho tam uz mam a je fakt supr.Mel jsem strach aby se mi vubec do skrine vesel.Pri montazi jsem zapomel vyfotit :(Ale chci se zeptat toho kdo ho vlastni jestli mu pribaleny regulator otacek ventilatoru funguje?Vyzkousel jsem ho a vubec nereagoval je to docela skoda chtel jsem zkusit jak bude hlucnej na maximalni otacky.