Jméno tazatele: Tommy
Znění dotazu:
Dobrý den, mám problém s mikrofonem, tedy celkově se zvukovým vstupem do NB. Pokud např používám Skype, tak je mikrofon funkční, bez problému. ale pokud dám v ovládacích panelech->zvuky a zvuková zařízení-> hlas -> test tak při testování když mluvím do mikrofonu, tak mi není vůbec rozumět, hlas (jak bych to řekl) "protahuje" a splývá... nevím co s tím, věděl by někdo jak to opravit?
P.S. Vlastně proč to potřebuji je, že Win nastavení používá Counter Strike a rád bych používal mikrofon, popř kdyby někdo věděl jak donutit CS využívat jiné nastavení nebo něco takového
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
AMD Mobile Sempron 3400, zákl. desk. Navarro
1GB RAM, Ati Xpress Radeon 1100
Realtek HD Audio
v. 5.10.00.5273
zvukový kodek: ALC 883
Znění dotazu:
Dobrý den, mám problém s mikrofonem, tedy celkově se zvukovým vstupem do NB. Pokud např používám Skype, tak je mikrofon funkční, bez problému. ale pokud dám v ovládacích panelech->zvuky a zvuková zařízení-> hlas -> test tak při testování když mluvím do mikrofonu, tak mi není vůbec rozumět, hlas (jak bych to řekl) "protahuje" a splývá... nevím co s tím, věděl by někdo jak to opravit?
P.S. Vlastně proč to potřebuji je, že Win nastavení používá Counter Strike a rád bych používal mikrofon, popř kdyby někdo věděl jak donutit CS využívat jiné nastavení nebo něco takového
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
AMD Mobile Sempron 3400, zákl. desk. Navarro
1GB RAM, Ati Xpress Radeon 1100
Realtek HD Audio
v. 5.10.00.5273
zvukový kodek: ALC 883
to jsem zkoušel, když mluvím do mikrofonu, tak jsem slyšet dost hlasitě, řeknu-li jedno slovo je to fajn jde to, ale když řeknu větu, co větu dvě slova, tak už mi není rozumnět
Podívej se u nastavení hlasitosti, jestli nemáš zapnutý Mic Boost (Zesílení mikrofonu) a případně to zkus vypnout, možná by to mohlo pomoci.