Brnaci kdy zajdem na jedno?
Pristi patek jedu do Brna, tudiz bych se mohl eventuelne zucastnit. Budu ale bohuzel autem, takze nemuzu pit. :mistake
Ja mam pristi tyden lanku od patku od rana do nedele odpoledne .. takze nemuzu videl bych to az tak tyden potom coz znamena 7-8.3
Pravda, na tu lanku jsem zapomel...tyden po tom jsem ale zpet v pracovnim zaprahu v Praglu, takze to nemuzu :(.
[quote=speedsnail;93455]Porad jsou ty srazy v Brne, co udelat nejakej v Praze,že? tequillo.. :D[/quote]
Jsem vsema dvaceti pro :thumb:thumb:thumb.
Jsem vsema dvaceti pro :thumb:thumb:thumb.
Mno bylo by vhodné kdyby se sem vyjádřili Pražáci, kteří by o podobnou slezinu měli zájem. Zas abychom nechlastali ve dvou že? :)
A tak i to se da...:D. Porad lepsi nez chlastat v jednom (tam uz je to s tim alkoholismem na hrane). Navrhuju zalozit tema, kde bychom mohli vysondovat zajem prazaku nebo lidi v praze prebyvajicich :D.
Naplaveniny berem taky :)
Ale prazaci jsou koukam v tezky mensine. by me zajimalo proc se veskerej HW zivot odehrava v brne.
Ale prazaci jsou koukam v tezky mensine. by me zajimalo proc se veskerej HW zivot odehrava v brne.
Jezdím teď každý pátek do Brna, dnes jsem tam byl taky, takže pokud se to domluví na pátek, určitě se tam ukážu.
Jestli se domluví víc lidí, přijedu i v jiný den.
Jestli se domluví víc lidí, přijedu i v jiný den.
Asi zatím jo ... ale jestli bydlíš minutu od té hospody co jsme byli v listopadu, tak to teď mám pět minut, čili při absťáku stačí PM :-)
Jó, počítejte se mnou...
Můžeme vzít KP (i nasilím, kdyby se vzpouzel) a koupit mu všichni lahodné vínko, viz. Významné dny :)
Můžeme vzít KP (i nasilím, kdyby se vzpouzel) a koupit mu všichni lahodné vínko, viz. Významné dny :)
Heh, pokud je zapotřebí vybrat střed, pak Brno, ale kde jinde by se měl pořádat sraz než v Ostravěěěě?:-)
No, tak výborné není, ale což...na tu naši pařbuˇ(jakási narozeninová věc, slaví se vodnáři ze třídy) pak půjdu třebas i pěšky od bývalého Futura :) Hlavní je, že půjdu z jedné na druhou :D
Takze zatim potvrdili ucast, pas!k, Tgfh, Iceboss, Bocek, sieben, pavel_p, a samozrejme pocitam i s kp :) Co se tyce mista sel bych do kocky na dalesice bud na kounicovu nebo na solnicni .. nebo do svejka na plzensky .. ta plzen v paterlordu je nic moc.
taky muzem do beerpointu, je to tam krapet drazsi, ale maji hoegaarden. neni tam zahuleno a je tam vetsinou pekna obsluha... :)
Sel bych do srdci .. maj tam zahuleno tak ze i kdyz clovek nekouri vyhuli dve krabky ,, obsluha je hnusna .. ale hraje tam bigbit .. hulit tam muzem cokoliv a maj tam vyborny pivko .. otevreny vetsinou tak do trech :)
Kua já nechci smrdět vůbec, budou se ke mě pak lísat ožralí kámoši-kuřáci :D To abych si vzal masku...jak pak budu pít ? :angry
Přesně tak ! :rules Přesně Tak ! :rules Už jsme minimálně tři nekuřáci (a jeden z nás je Ten Hlavní) a jelikož to vždycky bylo v nějaké zahulené knajpě, dneska chceme minimálně do oddělených prostor...nejlépe do úplně nekuřácké krčmy.
ja zatim nevim o nicem co by mi tam vlezlo, takze se pokusim dorazit, ale neni to vubec jisty...
jo a dalsi nekurak:D
//kdyz se v hospode kouri mi nevadi, jen nemam rad kdyz si po par minutach pripadam jako kdybych od zakladky daval dve krabky dene...
jo a dalsi nekurak:D
//kdyz se v hospode kouri mi nevadi, jen nemam rad kdyz si po par minutach pripadam jako kdybych od zakladky daval dve krabky dene...
já sem taky nekuřák a smrdět taky fakt nemusím:(
A šel bych do modré růže, maj tam moc piva....a i mojeho černýho kozlíka:inlove a kofču:inlove a mooooc dobrý jídlo, mňamka!
-ale je tam furt plno,takže je potřeba rezervačka:)
A propos...taky do Drakkaru můžem zajít ne?:D nebo 21ky:D
A šel bych do modré růže, maj tam moc piva....a i mojeho černýho kozlíka:inlove a kofču:inlove a mooooc dobrý jídlo, mňamka!
-ale je tam furt plno,takže je potřeba rezervačka:)
A propos...taky do Drakkaru můžem zajít ne?:D nebo 21ky:D
Modra ruze a nesmrdet po 5 minutach jako cune se vylucuje. Byl tam prvni sraz SHW, pivo tam maj kysely, jidlo ujde.
[quote=Sieben;95098] A propos...taky do Drakkaru můžem zajít ne?:D nebo 21ky:D[/quote]
tak jako... si muzem rovnou vzit okenu, jit se valet po nadru, delat ohne na namesti a zebrat o drobaky.
[quote=Sieben;95098] A propos...taky do Drakkaru můžem zajít ne?:D nebo 21ky:D[/quote]
tak jako... si muzem rovnou vzit okenu, jit se valet po nadru, delat ohne na namesti a zebrat o drobaky.
Preferoval bych mista kde toci opravdu dobra piva (21 ? lol to beru jako vtip) Takze pocitejte s tim ze v ceskych hospodach se proste kouri ..kluci co maj problem s tim jit na pivo si nekdy udelaji zvlastni sraz treba v nejake cukrarne :) Navrhuji . tyto podniky .. svejk na care, zelena kocka na solnicni (tam je i nekuracky salonek a mira zahuleni neni tak strasna) Zelena kocka na kounicove.. Napadaji me jeste dalsi mista kde toci fakt dobry piva ale dle tech reakci by to asi podstatna cast ucastniku nerozdychala :D
[SIZE="1"]To je teda stát :angry[/SIZE]
Ale což, je to všude...takže kamkoliv, kde je levně a pivo je alespoň ve třídě ujdoucí (tentokrát mám v plánu dát ICE :thumb, tak ať tam neutratím všechny prachy :D kolik vlastně minule dal...? :D)...[SIZE="1"]masku si s sebou beru tak jako tak, takže Pas!k na mě může hulit, bude to zkouška ohněm :D[/SIZE]
Ale což, je to všude...takže kamkoliv, kde je levně a pivo je alespoň ve třídě ujdoucí (tentokrát mám v plánu dát ICE :thumb, tak ať tam neutratím všechny prachy :D kolik vlastně minule dal...? :D)...[SIZE="1"]masku si s sebou beru tak jako tak, takže Pas!k na mě může hulit, bude to zkouška ohněm :D[/SIZE]
Mohli by jste mi pls. sepsat v jednom postu kdo všechno bude příští pátek (7.3.) v Brně na mini-srazu? Dík
Takze zatim potvrdili ucast, pas!k, Tgfh, Iceboss, Bocek, sieben, pavel_p, a samozrejme pocitam i s kp
no já sem v modré růži byl zatím pokaždé spokojen...
doufám jen, že tam kam se pude budou mít mýho černýho kozlíka, nebo to nerozdejchám:( ještě sem nenašel pivo který by mi tak chutnalo... pak je Kelt:) a možná ještě dalešický, a pegas...
Ale pudu kam pudete..
2ICEBOSS: vynikající nápad! to beru, pudem se válet mezi bezďáky:)
doufám jen, že tam kam se pude budou mít mýho černýho kozlíka, nebo to nerozdejchám:( ještě sem nenašel pivo který by mi tak chutnalo... pak je Kelt:) a možná ještě dalešický, a pegas...
Ale pudu kam pudete..
2ICEBOSS: vynikající nápad! to beru, pudem se válet mezi bezďáky:)
[quote]kde je levně a pivo je alespoň ve třídě ujdoucí[/quote]
Grrr ... se raději dobře najím a napiju
Návrhy: Švejk,Tukan,ČH Prokop,Modrá růže
Blacklist: skleněnka (neprůhledno,napůl samoobsluha,nic moc pivo), čtyři růže (obsluha znuděná nicneděláním,nechutný pivo), padowetz, číňani, jakékoli diskotéky :)
Grrr ... se raději dobře najím a napiju
Návrhy: Švejk,Tukan,ČH Prokop,Modrá růže
Blacklist: skleněnka (neprůhledno,napůl samoobsluha,nic moc pivo), čtyři růže (obsluha znuděná nicneděláním,nechutný pivo), padowetz, číňani, jakékoli diskotéky :)
udělejte anketu....a ta hospoda s nejmenším počtem hlasů vyhrála:D prostě princip demokracie...menšina vládne většině:) a ještě najít někoho, kdo nám to zaplatí:slug
___
Jo a co hospoda Sklep, maj tam kelta, hoegarden,stellu....a jídlo dobrý a je to kousek od Pas!ika tak pak můžem zajít k němu:D vyjíst mu ledničku:)
___
Jo a co hospoda Sklep, maj tam kelta, hoegarden,stellu....a jídlo dobrý a je to kousek od Pas!ika tak pak můžem zajít k němu:D vyjíst mu ledničku:)
Co glStorm a Velký fotograf s velkým bleskem? Přijdou?
PS: všimli jste si, že na fotkách z paterlorda jsou na zdech nezřetelně vidět kostry focených?
PS: všimli jste si, že na fotkách z paterlorda jsou na zdech nezřetelně vidět kostry focených?
Patek se blizi a e potreba hodit reserve .. tak kam? Osobne jsem pro kocku na solnicni nebo na kounicove .. na te kounicovce by to mozna bylo trosku lepsi ..
no tak tu kočku no..co nadělám...:) kdyžtak si skočím do růže pro kozlíka a budu ho upíjet pod stolem:)