Brnaci kdy zajdem na jedno?
takze domluveno, pokud se neco zasadne nezmeni tak zitra dorazim, snad nezkysnu v praci moc dlouho a kolem pate budu na miste
Kočku mám zítra v plánu i tak, i když ne 100% jistou. Takže asi přídu, ale není jistý s kým budu sedět u stolu.
jj pocitam s tim mozna se trosku opozdim .. nevim jak to tady dnes vsehcno stihnu a musimpak jeste sehnat plysaka pro salamandra .. BTW vo ICE ze se nekam de?
To mas jedno, ja jdu kousek odtam na 16:00 neco vyridit, takze mozna tam budu spis i driv ...
Nechal bych to na tu patou :)
Nechal bych to na tu patou :)
Tak vcera na to ze se zadnej sraz nekonal to byl nakonec povedeny sraz :D Jo a konecne jsem se dozvedel jak dela liska :)
Navrhuji termin na povanocni shw mejdan .. Po - 28.12.2009. Sice budu celej den v praci ale o to pak bude vetsi ziza .. co se tyce mista nechal bych kocku .. samozrejme plati i pro prespolni :) Zahajeni cca v 18 ?
No, s tim, ze jsem zjistil, ze na silvestrovskou oslavu odjizdim az 29., tak predbezne potvrzuji ucast :D
[quote=-HoNY-;325536]Co vlastně mají v Kočce za nealko?[/quote]
Psal jsem mejdan .. ne ctenarsky krouzek
Psal jsem mejdan .. ne ctenarsky krouzek
Hony chce asi jako prazaci jit na pivo do hospody, kdy necepuji pivo(akorat ve sve upravene nealko verzi :D)
A co se tyce terminu tak nejsem proti asi se taky pripojim.
A co se tyce terminu tak nejsem proti asi se taky pripojim.
[quote=pas!k;325548]Psal jsem mejdan .. ne ctenarsky krouzek[/quote]
Stal se ze mě po abstinent... a zatím neplánuji porušení, ale kdyby třeba dorazil KáPo a slavnostně přijal Cool.usera zpět mezi moderátory, tak bych udělal vyjímku.
Stal se ze mě po abstinent... a zatím neplánuji porušení, ale kdyby třeba dorazil KáPo a slavnostně přijal Cool.usera zpět mezi moderátory, tak bych udělal vyjímku.
[Spoiler=28.12.2009 - Grand Restaurant Zelená kočka]
Kdy:
Pondělí 28.12.2009 v 18:00
Kde:
Grand Restaurant Zelená kočka
Mapa
Účast:
alliens_labs
-HoNY-
Ihales
pas!k
Salamander
[/spoiler]
Kdy:
Pondělí 28.12.2009 v 18:00
Kde:
Grand Restaurant Zelená kočka
Mapa
Účast:
alliens_labs
-HoNY-
Ihales
pas!k
Salamander
[/spoiler]
Ale slibuju ti, že budeš pvní komu ji ukážu. :) Už jsme spolu skoro půl roku a nerad bych to zpackal...:inlove
28.12.2009 - Grand Restaurant Zelená kočka
pozveme i KaPa a udelame Intervenci?
jinak zatim zadny plany nemam, takze pokud to klapne se stavim
pozveme i KaPa a udelame Intervenci?
jinak zatim zadny plany nemam, takze pokud to klapne se stavim
mech13: Ja se vratil vcera a kapa sem nevidel on i ted je off pokud na nej nekdo mate jinej kontakt nez icq tak mu napiste :)
EDIT: Hodil jsem mu echo do sz
EDIT: Hodil jsem mu echo do sz
Rezervacku jsem dnes hodil je na 18:30 na pašíka a je to ten stul kde uhorela jesterka :) Zatim to vypada na tuhle ucast:
Moje malickost
Salamander
Mech
cool
pavel_p
Ihales
doufam ze se pridaji i dalsi hujeri.
Moje malickost
Salamander
Mech
cool
pavel_p
Ihales
doufam ze se pridaji i dalsi hujeri.
No, dneska to asi neprojde, moc lidi se neozvalo a zitra jedu pryc, takze bych byl rad aspon trosku fresh :D
Navrhuju pristi tyden :) Pokud mate zajem, dejte vedet :)
Navrhuju pristi tyden :) Pokud mate zajem, dejte vedet :)