Brnaci kdy zajdem na jedno?
Tak pro nějakej předem organizovanej víkend jsem rozhodně pro, ubytování neřešim (stan postavim vždycky) a střed republiky beru, aspon se trošku projedu.
Skvělý. Tak už tam budem tří. :p Kdo se přihlásí další?
Teď ještě zvolit nějakýho kulturního referenta, který to zkusí spáchat, resp. dát tomu nějakou podobu (termín, místo konání, pozvánky:D).
A s tím ubytováním to vidím stejně. Stan a spacák a není co řešit.
Teď ještě zvolit nějakýho kulturního referenta, který to zkusí spáchat, resp. dát tomu nějakou podobu (termín, místo konání, pozvánky:D).
A s tím ubytováním to vidím stejně. Stan a spacák a není co řešit.
Ne ze bych vam chtel borit sebevedomi ale precetl si nekdo nazev toho threadu? ;) Pokud mate potrebu usporadat sraz fajn .. zalozte si vlakno a usporadejte sraz ale tady bych byl rad kdyby se par lidi domluvilo na sobotni pivko v Brne :) Takze dalsi ot mazu :)
Takze k veci:
Sobota 25.4.2009
The Pilsner Pub - Běhounská 9 - stůl č.6 v 18:30
Účast:
pas!k
alliens_labs
pavel_p
cool_user
salamander
hony
s tim ze nekteri vyse jmenovani jeste nevi .. ocekavam ze do patku vsichni potvrdi nebo odreknou .. v pripade ze nebudem aspon 4 rezervaci v patek zrusim..
Diky za pozornost :)
Takze k veci:
Sobota 25.4.2009
Účast:
pas!k
alliens_labs
pavel_p
cool_user
salamander
hony
s tim ze nekteri vyse jmenovani jeste nevi .. ocekavam ze do patku vsichni potvrdi nebo odreknou .. v pripade ze nebudem aspon 4 rezervaci v patek zrusim..
Diky za pozornost :)
Začal bych už dřív okolo 17:30, přecejenom, už mám svoje roky a nejsem na nějaký dlouhý vychlastávání do dvou ráno. :D
Tomu nic nebrani .. ale jak te znam skoncime ve 3 rano v posledni leci kde potratime salamandera a zjistime ze helloween je sracka :)
hele nejpozdeji zitra vecer tu chci videt kdo jde a kdo ne .. abych tu rezervaci prinejhorsim mohl zrusit :)
Takze zatim potvrdili
pas!k
alliens_labs
L.P.Hans
Salamander
hony 70%
Ihales 70%
Cooluser 85%
pavel_p 90%
pas!k
alliens_labs
L.P.Hans
Salamander
hony 70%
Ihales 70%
Cooluser 85%
pavel_p 90%
Omlouvám se - svoji účast ruším. Našel se někoho, koho jsem dlouhý roky přehlížel a teď mě potřebuje... ještě jednou fakt sorry.
Tak jen pripominka.
Potvrzená účast:
pas!k
alliens_labs
cool_user
salamander
L.P Hans
Ihales
pavel_p (Rikal ze jen na chvili)
Jinak ja cool a salamnder mame scuka na rohu grohove/veveri uz 17:30
Potvrzená účast:
pas!k
alliens_labs
cool_user
salamander
L.P Hans
Ihales
pavel_p (Rikal ze jen na chvili)
Jinak ja cool a salamnder mame scuka na rohu grohove/veveri uz 17:30
Blizi se vikend .. co sobota mensi seslost nad rezavou vodou a diskusi smerujici nas k lepsim zitrkum?
[QUOTE=alliens_labs;258172]Tak já na 80% bych snad i mohl,záleží kde.[/QUOTE]
cool chtel jit do zelene kocky
cool chtel jit do zelene kocky
A nehcete zkusit pelhrimovskeho poutnika? To je muj novy objev :) Taky lokalni pivovarek stejne dorby jak dalesice ... Motaji to Na Bozence coz je hospoda kousek za semalem }no jo trosku z ruky) Takovej rock pub s miniaturni zahradkou :)
To aby ste len tak bezcielne nedvihali krigle. Pri pive vznikaju najlepsie napady. :D
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/33260-chcete-aby-se-uskutecnil-sraz-aktivnich-clenu-fora-shw#255548
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/33260-chcete-aby-se-uskutecnil-sraz-aktivnich-clenu-fora-shw#255548
Psal jsem to na zacatku tahle akce jde mimo me .. my si chodime vylejt hlavy ne vymyslet srazy :) A nedelej tu OT :)
[QUOTE=pas!k;258197]A nehcete zkusit pelhrimovskeho poutnika? To je muj novy objev :) Taky lokalni pivovarek stejne dorby jak dalesice ... Motaji to Na Bozence coz je hospoda kousek za semalem }no jo trosku z ruky) Takovej rock pub s miniaturni zahradkou :)[/QUOTE]
To bych se možná i přidal...
To bych se možná i přidal...
JInak flek domlouva salamander :) A mozna by nebylo spatne sem napsat kde se sejdem,.. ja za hodku odchazim a vracim se az vecer nebudu vubec u kompu tak mi kdyztak hodte do sms kde se to spachalo ..
Takze nakonec jdeme do hospody Na Božence u Semilasa
Sraz bych dal u semalu v 18:30, kdo prijde pozdeji, tak snad trefi :) co vy na to ?
Sraz bych dal u semalu v 18:30, kdo prijde pozdeji, tak snad trefi :) co vy na to ?
Drobna motivace pro ty co neprisli nebo pro ty co odesli brzy .. po presunu z bozenky do kocky se odehralo obzerstvi v podobe pecenych zeber :) dalesice taky Ok a hlavne si vsimnete v zaberu te pozitivne ladene salamanderovy kosilky :)
Dnes sileny den jdu to splachnout do kocky na solnicni ale zadny velky akce .. budu tam kolem pul pate a dyl nez do 19 to nevidim kdyby ste nekdo chteli dorazit :)
V tom vedru mám chuť furt :-/ a zdá se, že tu budu. Mimochodem v neděli je spousta důvodů proč pít