Jméno tazatele: zacatecnik
Znění dotazu:
jak zjistim co dokaze "utahnout" muj zdroj...dik za odpoved
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
jak zjistim co dokaze "utahnout" muj zdroj...dik za odpoved
Tady si můžeš přibližně zjistit, kolik sestava "sežere" a podle toho zjistit, jestli máš dostatečný zdroj, nebo ne. Taky dost záleží na výrobci zdroje, například 400W zdroj od EC není to samé, jako třeba 400W zdroj od SeaSonicu...
Jméno tazatele: Ronaldinho
Znění dotazu:
jak zjistim jaký mám zdroj
Znění dotazu:
jak zjistim jaký mám zdroj
zistíš to celkom jednoducho, najskôr sa pozri čo máš za zdroj značku a výkon a potom pohľadaj nejaké recenzie...
Nejjednodušší je otevřít case (pozor, pokud je sestava v záruce a má pečeť, tak jejím porušením o záruku na sestavu nejspíš přijdeš) a podívat se na štítek, který je na zdroji.
Ak má tá zostava plombu tak keď ju porušíš tak maximálne prídeš o bezplatný servis ale záruka na komponenty ti zostane. Je ešte aj iná možnosť, pozri sa do faktúry od PC
Jméno tazatele: C.Ronaldo
Znění dotazu:
Když mám na zdroji napsáno DC output:300W....mám tomu rozumět tak že mám 300 watový zdroj?
Znění dotazu:
Když mám na zdroji napsáno DC output:300W....mám tomu rozumět tak že mám 300 watový zdroj?
Doufám že se tu dneska na zdroj nezeptá ještě zbytek portugalské a brazilské fotbalové reprezentace :rolleyes:
[QUOTE=elpsycho;100322]Doufám že se tu dneska na zdroj nezeptá ještě zbytek portugalské a brazilské fotbalové reprezentace :rolleyes:[/QUOTE]
No se nerozčiluj, tihle kluci s mičudou nikdy nebyli žádní myslitelé :D
Ano, když je na zdroji nálepka 300 W to znamená že je to 300 Wattový zdroj. A takový zdroj se hodí maximálně do staršího kancelářského PC s integrovanou grafikou.
No se nerozčiluj, tihle kluci s mičudou nikdy nebyli žádní myslitelé :D
Ano, když je na zdroji nálepka 300 W to znamená že je to 300 Wattový zdroj. A takový zdroj se hodí maximálně do staršího kancelářského PC s integrovanou grafikou.