Jméno tazatele: petrcerv
Znění dotazu:
Mám holé windows 98, ale maximum barev je 16. Víc prostě nejde... :(
Potřebuju nějaký driver???
Díky
petrcerv
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Mám holé windows 98, ale maximum barev je 16. Víc prostě nejde... :(
Potřebuju nějaký driver???
Díky
petrcerv
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Ano, potřebuješ driver pro grafickou kartu. Víš jakou kartu máš v PC? Můžeš se podívat dovnitř PC a opsat z ní nějaké údaje? Nebo ji vyfotit?
Případně si stáhni a nainstaluj třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ten ti těch informací o tvém PC řekne dost ;)
Momentálně jsem ve škole takže možná zítra, nebo pozdějc.
Ale na předchozích windows se stejným pc jsem měl barvy normálně...!
Ale na předchozích windows se stejným pc jsem měl barvy normálně...!
A nebyly ty předchozí Windows náhodou XP, bo 2000? Jelikož ty mají daleko rozsáhlejší podporu různých ovladačů, než Win98.
Pokud ten PC není úplný šrot, tak bych doporučil tam ty win XP dát, odpadne ti spousta problémů co se týče ovladačů, fungování USB atd.
[SIZE="2"][SIZE="1"][OT]: proč si lidi myslí, že ostravské "bo" znamená "nebo"? Je to teď jakási móda, ale naprosto směšná, ve skutečnosti to znamená "protože".[/OT][/SIZE][/SIZE]
[SIZE="2"][SIZE="1"][OT]: proč si lidi myslí, že ostravské "bo" znamená "nebo"? Je to teď jakási móda, ale naprosto směšná, ve skutečnosti to znamená "protože".[/OT][/SIZE][/SIZE]
Myslím, že pokud Windows nezná ovladače toho PC, pak je zbytečné Windows 98 používat - Windows 2000 zvládne nejspíš obstojně - chtělo by to ale výpis třeba toho Everestu ( resp. staršího programu AIDA 32 ), abychom mohli posoudit konfiguraci.
[OT] "A nebyly ty předchozí Windows náhodou XP, bo 2000?" Překlad: "A nebyly ty předchozí Windows náhodou XP, protože 2000?" Poněkud nesmyslná věta, řekl bych... [/OT]
[OT] "A nebyly ty předchozí Windows náhodou XP, bo 2000?" Překlad: "A nebyly ty předchozí Windows náhodou XP, protože 2000?" Poněkud nesmyslná věta, řekl bych... [/OT]
[QUOTE=johny__g;104728][SIZE="1"][OT]: proč si lidi myslí, že ostravské "bo" znamená "nebo"? Je to teď jakási móda, ale naprosto směšná, ve skutečnosti to znamená "protože".[/OT][/SIZE][/QUOTE]
[size="1"]Sorry za OT:
Zřejmě narážíš na mě, tudíž ti to musím vysvětlit:
Osobně používám "bo" jako zkratku "nebo", stejně jako "samo" pro "samozřejmě". Že se mé ;) "bo" schoduje s ostravskym "protože" je čistě schoda náhod :( Je to bída, když už si na to člověk jednou zvykne, vím. Ale je to jako se slovy - tož, viď, mi (jako mně) - apod. :) [/size]
[size="1"]Sorry za OT:
Zřejmě narážíš na mě, tudíž ti to musím vysvětlit:
Osobně používám "bo" jako zkratku "nebo", stejně jako "samo" pro "samozřejmě". Že se mé ;) "bo" schoduje s ostravskym "protože" je čistě schoda náhod :( Je to bída, když už si na to člověk jednou zvykne, vím. Ale je to jako se slovy - tož, viď, mi (jako mně) - apod. :) [/size]