Rád bych se zeptal na rozdíl u těchto modelů, konkrétně :[LIST=1]
[FONT=arial]3Com® OfficeConnect® ADSL Wireless 11g Firewall Router[/FONT] [FONT=arial]3Com® OfficeConnect® ADSL Wireless 54 Mbps 11g Firewall Router[/FONT]Ja jsem příliš rozdílů nenašel, vzhledem k tomu že specifikace jsou napsané velice rozdílně (na webu). Podrobnější PDF manual říká že, rozdíl prakticky není až na počet chanels u "1" který je jen 14 a u "2" zase 13.
Ale ceny jsou poměřné různé na netu, třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Ale ceny jsou poměřné různé na netu, třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Tak v tom prípade by som kupoval v Cybexe, pretože stačí sa pozrieť na tento popis...
[FONT=arial]Product #: 3CRWDR100B-72 ([/FONT][FONT=arial]DISCONTINUED)
Ak tento produkt má Alza skutočne na sklade, ako píšu, potom sa snažia dopredať starý výrobok.
[/FONT]
Ak tento produkt má Alza skutočne na sklade, ako píšu, potom sa snažia dopredať starý výrobok.
[/FONT]
[quote=eraser;109017]Tak v tom prípade by som kupoval v Cybexe, pretože stačí sa pozrieť na tento popis...
[/FONT][/quote]
[FONT=arial]DISCONTINUED jsem úplně přehlídnul, díky. Alza tento produkt neprodávala, ale teď nedávno se jim tam tento kousek přimotal.[/FONT]
[/FONT][/quote]
[FONT=arial]DISCONTINUED jsem úplně přehlídnul, díky. Alza tento produkt neprodávala, ale teď nedávno se jim tam tento kousek přimotal.[/FONT]