[QUOTE=Suprak;256711]Až příjde ten prach, tak to taky bude vypadat úplně jinak.[/QUOTE]
Hromady prachu tam maj lamy a ignoranti. Ne profíci a Salam.:p
Hezky to tam máš udělaný. Zasloužíš pochvalu, ještěrko.:thumb
Hromady prachu tam maj lamy a ignoranti. Ne profíci a Salam.:p
Hezky to tam máš udělaný. Zasloužíš pochvalu, ještěrko.:thumb
[QUOTE=matyyy;256698]co napsat těm hlupákům, co nemaj v hlavě sortiment skříní podle vnitřků, co to je za case[/QUOTE]
Promin, je to Lian Li PC-7F.
Jediny, co mi vadi, ze ma vepredu 140mm vetrak, takze jedina vymena by pripadala Scythe Kaze Maru, a to nevim co je zac :D
// ted koukam, ze Noctua se chysta taky vydat 14cm vetrak .. to je jasna volba :D
Promin, je to Lian Li PC-7F.
Jediny, co mi vadi, ze ma vepredu 140mm vetrak, takze jedina vymena by pripadala Scythe Kaze Maru, a to nevim co je zac :D
// ted koukam, ze Noctua se chysta taky vydat 14cm vetrak .. to je jasna volba :D
Dobrá volba. mám ji také, ale těch kabelů tam mám nějak víc.... nebo nejsou tak hezky uspořádané :) No jo ještěrka je ještěrka
nechate toho, jsem to delal strasne narychlo, ten napajeci kabel je tam jen tak, s tim se jeste musi neco udelat :D
a chlazeni jeste poresim ... takhle ty dva vetraky berou ze stejnyho mista ... ale uz mam plan :D
a chlazeni jeste poresim ... takhle ty dva vetraky berou ze stejnyho mista ... ale uz mam plan :D
no, blbe se tam tahaji kabely, dira pod CPU na snadnou montaz chladice, celkove celkem malo mista na slusnej cablemanagement ...
[QUOTE=Salamander;256724]nechate toho, jsem to delal strasne narychlo, ten napajeci kabel je tam jen tak, s tim se jeste musi neco udelat :D
a chlazeni jeste poresim ... takhle ty dva vetraky berou ze stejnyho mista ... ale uz mam plan :D[/QUOTE]
Nečervenej se..... nějak mněníš barvu..
a chlazeni jeste poresim ... takhle ty dva vetraky berou ze stejnyho mista ... ale uz mam plan :D[/QUOTE]
Nečervenej se..... nějak mněníš barvu..
Nádhera :) Kam se hrabů já se svým Cooler Master Paper a Seasonic OEM Fu**ing Hard Cables edition :D
[QUOTE=Salamander;256728]no, blbe se tam tahaji kabely, dira pod CPU na snadnou montaz chladice, celkove celkem malo mista na slusnej cablemanagement ...[/QUOTE]
Holt dan za zdroj umistenej dole - ja bych radsi klasiku nebo jeste lepe misto nahore i dole... Me se libi ta mrcha co ma mechaniky bokem - podobne si predstavuju idealni kejs, akorat bych dal pod MB zonu s hdd... Akorat tech 9k mi neprijde moc idealnich :D
Holt dan za zdroj umistenej dole - ja bych radsi klasiku nebo jeste lepe misto nahore i dole... Me se libi ta mrcha co ma mechaniky bokem - podobne si predstavuju idealni kejs, akorat bych dal pod MB zonu s hdd... Akorat tech 9k mi neprijde moc idealnich :D
Jo, me se libi tahle ... http://www.jscomputers.cz/produkt/Lian_Li_Super_Full_Tower_TYR_X-2000B_-_Black.html?arg1=001050006
Ale to uz jsme celkem OT ;), takze bych pokracoval bud na skladce, nebo vubec ... nechame misto i dalsim skrinim :)
Ale to uz jsme celkem OT ;), takze bych pokracoval bud na skladce, nebo vubec ... nechame misto i dalsim skrinim :)
[QUOTE=Salamander;256728]no, blbe se tam tahaji kabely, dira pod CPU na snadnou montaz chladice, celkove celkem malo mista na slusnej cablemanagement ...[/QUOTE]
Výmluvy předsedo.... :p ale jo, pěkná práce, ale doladit to ještě trošičku chce viď?! :turtle
Výmluvy předsedo.... :p ale jo, pěkná práce, ale doladit to ještě trošičku chce viď?! :turtle
hmm zkus někdy otočit zdroj a napsat co to udělá s teplotama
jinak ta sříň má jedinou chybu a tou je že nemá větrák nahoře nad cpu při kombinaci se zdrojem dole by se tam hodil (a s nějakýma chladnějšíma komponentama by se dalo chladit pasivně)
jinak ta sříň má jedinou chybu a tou je že nemá větrák nahoře nad cpu při kombinaci se zdrojem dole by se tam hodil (a s nějakýma chladnějšíma komponentama by se dalo chladit pasivně)
[QUOTE=Salamander;256736]...[/QUOTE]
Me tahle http://www.jscomputers.cz/produkt/Lian_Li_Super_Tower_TYR_X-500B_-_Black.html?arg1=001 ale taky zadnej sperk...
Ale ale co to vidi oko ostrizi me - ty nemas natazeny flexo na kablech k front panelu? Na USB taky ne? No teda, styd se :D
Ja jsem vcera koupil cerny stahovacky, ale jeste nemam sehnanou carbon folii takze bych jeste KVI nerozjizdel... Nekde jsem videl 12cm > 14cm redukci (tusim u nejakyho fanu od Aerocoolu) coz by nemuselo bejt spatny - mela cca 1cm takze bys tim i oddalil fany od mrizky :notsure
edit: ta "chyba" v podobe cedniku je prave dobra - ono je to sice v mode mit nahore "oc" diry ale ja bych radsi ticho - to se mi libilo na starejch ATC seriich od CM. Efektivnejsi je to stejne necim rozsekat na jednotlivy zony - viz treba mac G5
Me tahle http://www.jscomputers.cz/produkt/Lian_Li_Super_Tower_TYR_X-500B_-_Black.html?arg1=001 ale taky zadnej sperk...
Ale ale co to vidi oko ostrizi me - ty nemas natazeny flexo na kablech k front panelu? Na USB taky ne? No teda, styd se :D
Ja jsem vcera koupil cerny stahovacky, ale jeste nemam sehnanou carbon folii takze bych jeste KVI nerozjizdel... Nekde jsem videl 12cm > 14cm redukci (tusim u nejakyho fanu od Aerocoolu) coz by nemuselo bejt spatny - mela cca 1cm takze bys tim i oddalil fany od mrizky :notsure
edit: ta "chyba" v podobe cedniku je prave dobra - ono je to sice v mode mit nahore "oc" diry ale ja bych radsi ticho - to se mi libilo na starejch ATC seriich od CM. Efektivnejsi je to stejne necim rozsekat na jednotlivy zony - viz treba mac G5
[QUOTE=husky14;256742]Výmluvy předsedo.... :p ale jo, pěkná práce, ale doladit to ještě trošičku chce viď?! :turtle[/QUOTE]
[QUOTE=Richmond;256747]Me tahle http://www.jscomputers.cz/produkt/Lian_Li_Super_Tower_TYR_X-500B_-_Black.html?arg1=001 ale taky zadnej sperk...
Ja jsem vcera koupil cerny stahovacky, ale jeste nemam sehnanou carbon folii takze bych jeste KVI nerozjizdel... Nekde jsem videl 12cm > 14cm redukci (tusim u nejakyho fanu od Aerocoolu) coz by nemuselo bejt spatny - mela cca 1cm takze bys tim i oddalil fany od mrizky :notsure[/QUOTE]
Jsem rikal, ze to bylo hrozne narychlo, flexo zatim bohuzel nemam, ta troska se mi nechce objednavat ...
Prioritou ted je sehnat nesvitici 14cm vetrak, flexo a pak si s tim muzu pohrat :)
Ale ted uz fakt dost OT :D
[QUOTE=Richmond;256747]Me tahle http://www.jscomputers.cz/produkt/Lian_Li_Super_Tower_TYR_X-500B_-_Black.html?arg1=001 ale taky zadnej sperk...
Ja jsem vcera koupil cerny stahovacky, ale jeste nemam sehnanou carbon folii takze bych jeste KVI nerozjizdel... Nekde jsem videl 12cm > 14cm redukci (tusim u nejakyho fanu od Aerocoolu) coz by nemuselo bejt spatny - mela cca 1cm takze bys tim i oddalil fany od mrizky :notsure[/QUOTE]
Jsem rikal, ze to bylo hrozne narychlo, flexo zatim bohuzel nemam, ta troska se mi nechce objednavat ...
Prioritou ted je sehnat nesvitici 14cm vetrak, flexo a pak si s tim muzu pohrat :)
Ale ted uz fakt dost OT :D
dobry den,puvodni case THERMALTAKE MATRIX,prodano a presunuto do Lian-li PC-60FW,bohuzel zdroj fortron blue storm 500 ma kratkou kabelaz tak to neni podle mych predstav
Diky, jeste mi to nejak nedalo tak jsem to trosicku predelal,boze,jak me ten napajeci kabel k motherboard leze na nervy,nemate nekdo nejakej napad jak to vyresit? prodlouzit? diky za napady
můžu se zeptat k čemu je na tom prvním obrázku ten větráček uchycený na těch plastových páskách v tom koši nad diskama?
to bylo na zkousku,puvodne jsem mel grafiku ATI 3870,a teploty procesoru byly xxxx pri vetraku 1000ot,pote upgrade na ATI 4870 a ta strasne vyzaruje teplo a ohrivalo mi to chladic procesoru a teploty sli nahoru asi o cca 4-5,tak jsem zkousel ten vetracek na 1000ot aby odhanel teplo aby neslo na chladic cpu,sice to vetralo ale uz to nebylo jako driv,proste 4870 topi a topi
diky "johny g",videl,koupil, za 60,- prima obchod,prodlouzil a vysledek,konecne tak nejak podle predstav
Tak som po strášne dlhej dobe trošku upratal v bedni od prachu a nedalo mi to a poprehadzoval som aj káble keďže nič iného okrem izolačky som po ruke nemal tak to dopadlo takto;) a predtým to bolo takto: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/17103-pochlubte-se-vnitrkem-sve-skrine#231403
to xxxstalkerx : Pěkná sestava. ;) Vím že se to jednoduše řekně ale složitě dělá. Ale myslím si, že kabely by šli ještě určitě poupravovat. ;)
Nejdou, tohle NENI MODULARNI ZDROJ, za deskou neni misto a ta case nedava prostor ani za levou bocnici pro schovani kabelaze, stezi jsem tam procpal pridavny napajeni desky a saty, navic jak to chces schovat, kdyz mam 2x box na disky a 1x dvd mechaniku, k tomu musim vest napajeni na jedny dlouhy vetvi a pak jednotlive ty saty. Jinak, case je Cooler Master Dominator, na kabely dneska dela CM mnohem lepsi case ATCS 840.
Proč ho vyhazuješ z okna? Vždyť je docela pěknej! ;):D
BTW, já bych to přelepení perforací na bočnici udělal zevnitř. Na funkci to nebude mít vliv a bude to vypadat líp.
BTW, já bych to přelepení perforací na bočnici udělal zevnitř. Na funkci to nebude mít vliv a bude to vypadat líp.
Tam jde o zachytavani prachu, protoze na bocnicich je Silentmaxx Silma KF-25-sice jsem tam dal cerny papir, ale vypada to hur nez ted, na dne skrine je Akasa AK-PAX-2. Jinak mam dotaz, je to misto pro uchyceni 3,5 disku nosny? To znamena, kdyz to vyhodim, spadne mi cast na 5,25 pozice dolu? Jeste k tomu, proc je z okna focenej, fotim mobilem a mam problemy se svetlem, porad hledam, kdy a kde ten komp vyfotit, prave kvuli svetlu.
[quote=xxxstalkerx;279947]na kabely dneska dela CM mnohem lepsi case ATCS 840.[/quote]
Mozno je na kabely lepsia, no inac je to za svoju cenu totalny srot (tenke bocnice,...), staci si precitat nazory vlastnikov.
Mozno je na kabely lepsia, no inac je to za svoju cenu totalny srot (tenke bocnice,...), staci si precitat nazory vlastnikov.
[quote=xxxstalkerx;279987]Tam jde o zachytavani prachu, protoze na bocnicich je Silentmaxx Silma KF-25-sice jsem tam dal cerny papir, ale vypada to hur nez ted, na dne skrine je Akasa AK-PAX-2. [/quote]
Ako tam zachytavas prach? Podla fotiek je to normalna lepiaca paska. Z druhej strany mas ventilator? Nerozumiem.
Tie kable by sli urcite upratat, ked uz nie za maticnu dosku, tak aspon bokom popri sachtach a vyviazat.
Ako tam zachytavas prach? Podla fotiek je to normalna lepiaca paska. Z druhej strany mas ventilator? Nerozumiem.
Tie kable by sli urcite upratat, ked uz nie za maticnu dosku, tak aspon bokom popri sachtach a vyviazat.
[quote=Deee-aN;284134]Taky špatně. Při psaní příspěvku máš dole tlačítko Spravovat přílohy;). Proč dávat odkazy někam pryč, když to můžeš upnout přímo sem?:notsure[/quote]
no tak som to tam dal..som zvedavy co to spravi :)
no tak som to tam dal..som zvedavy co to spravi :)
No chtěl jsem tu na odlehčení poslat fotku mojí skříně z vojny(myslím tu na oblečení a bordel v ní), ale po tomto varování jsem si to rozmyslel. Jinak jsem nepochopil, proč se tu někteří čertí, POKUD FOTÍ VEČER MOBILEM A NEJSOU ZA TO POCHVÁLENI.
Nejak sem se ktomu nedostal, tenhle pc mam teprve mesic. V nazvu topicu tusim neni podminka, aby byla skrin upravovana nebo modingovaná, ne? Tak sem to tu čapnul, jak to mam a amen. Nebo ti to nejak moc vadí?
EDIT: Tak sem to trosku zvoral, já blbec..dve reakce na to jisté... sorry
EDIT: Tak sem to trosku zvoral, já blbec..dve reakce na to jisté... sorry
V názvu threadu je Pochlubte se vnitrkem sve skrine - ty jsi te uprave vnitrku a kabelaze moc nedal ! Aspoň si ty kabely od disku víc uprav a pro ještě lepší efekt můžeš použít flexo.
Ten kabel napájení do MB vedenej přes sloty ramek tak nevypadá moc dobře. Aspoň si kup prodlužku za 60kc a veď ho jinak, třebas ho upevni ke skříni, aby ti tam jen tak nepoletoval.
Jinak totiž nechápu proč to sem teda dáváš, když se nemáš čím chlubit... :)
Ten kabel napájení do MB vedenej přes sloty ramek tak nevypadá moc dobře. Aspoň si kup prodlužku za 60kc a veď ho jinak, třebas ho upevni ke skříni, aby ti tam jen tak nepoletoval.
Jinak totiž nechápu proč to sem teda dáváš, když se nemáš čím chlubit... :)
Jó, to máš pravdu, ale tak zas na druhou stranu, aby nestála reč tak sem to tu dal no...snad me ted neukamenujete :) btw, když bude čas tak se doto "modingováni" pustím a jak se tak znám, budu v jinem topicu prosíkat o rady atd. a stou prodlužovačkou to neni špatný nápad.
[quote=hawkeye9898;292884]update mojej skrinky[/quote]
Je videt, ze jsi fanda Noctuy :)
Jinak vcelku dobre, jeste by to chtelo trosku zpacifikovat ty SATA a napajeci kabely :)
Je videt, ze jsi fanda Noctuy :)
Jinak vcelku dobre, jeste by to chtelo trosku zpacifikovat ty SATA a napajeci kabely :)
jj tym som tu uz asi znamy ze fanda noctua :)
no praveze uz moc neviem s nimi spravit nic..skoda ze nemam odpajatelne kable :)
no praveze uz moc neviem s nimi spravit nic..skoda ze nemam odpajatelne kable :)
[quote=hawkeye9898;292907]no praveze uz moc neviem s nimi spravit nic..[/quote]Konkrétně ty SATA => k nejbližší možný díře v trayi, a vystrčit je až těsně u disků.... napájecí taky, všechno za tray :turtle Buď rád, že tam ty díry vůbec máš a využij jich, i kdyby jen na pár centimetrů ;)