[QUOTE=ICEBOSS;124014]Janyk1 - fuj, takova oskliva zasuvka... navic dost neprakticka.
[/QUOTE]
první, kterou jsem na gúglu našel:)
imho dnes mi došel new zdroj (Fortron 350W GLN), vypadá dobře, je nějak podezřele lehkej:) Až ho tam šoupnu (snad má všechny potřebný kablíky) tal si pohraju s kabeláží a hodim sem nějaký foto, abyste viděli, jakej jsem (ne)šikulka:D
//zdroj vyměněn:cool:, hurá PC jede, ale fotku sem nepostnu, neni se čim chlubit, leda až bude čas pohrát si s kabeláží. Imho jsem si koupil systémovej FAN, ale netrefil jsem velikost:D:D:D tak jsem ho šoupnul na AMD Athlon XP BOX chladič místo původního CoolerMaster. Já vůl ho tam dal opačně:D:D:D ale snad to nevadí, místo aby to foukalo vzduch na pasiv to z něj teď vzduch sosá, akorát se zřejmě trochu sníží účinnost, ale to bohatě vynahradí ten zdroj, přeci jen z 80mm je na 120mm dost velkej přechod. s teplotama v case to určitě zamává:)
uvidíme časem:)
EDIT2: zamávalo, až na ten procesor:( budu tam muset koupit něco lepšího než ten BOX, ale imho na socket A nejsou chladiče, co by se mi vešly do case(spíš na desku, našel jsem jen jeden a ten má 7000 otáček, takže ať s tim de doprd***)
/////tak jsem rozmontoval ten starý zdroj (Fortron ATX-250GT 250W, 6let starý!) a byl tam jen jeden lehce vyteklý kondenzátor (Fuhjyyu, 1000uF, 16V, 105C), jinak vše OK. Ale ty napětí co dával, to už byla hrůza:(
[/QUOTE]
první, kterou jsem na gúglu našel:)
imho dnes mi došel new zdroj (Fortron 350W GLN), vypadá dobře, je nějak podezřele lehkej:) Až ho tam šoupnu (snad má všechny potřebný kablíky) tal si pohraju s kabeláží a hodim sem nějaký foto, abyste viděli, jakej jsem (ne)šikulka:D
//zdroj vyměněn:cool:, hurá PC jede, ale fotku sem nepostnu, neni se čim chlubit, leda až bude čas pohrát si s kabeláží. Imho jsem si koupil systémovej FAN, ale netrefil jsem velikost:D:D:D tak jsem ho šoupnul na AMD Athlon XP BOX chladič místo původního CoolerMaster. Já vůl ho tam dal opačně:D:D:D ale snad to nevadí, místo aby to foukalo vzduch na pasiv to z něj teď vzduch sosá, akorát se zřejmě trochu sníží účinnost, ale to bohatě vynahradí ten zdroj, přeci jen z 80mm je na 120mm dost velkej přechod. s teplotama v case to určitě zamává:)
uvidíme časem:)
EDIT2: zamávalo, až na ten procesor:( budu tam muset koupit něco lepšího než ten BOX, ale imho na socket A nejsou chladiče, co by se mi vešly do case(spíš na desku, našel jsem jen jeden a ten má 7000 otáček, takže ať s tim de doprd***)
/////tak jsem rozmontoval ten starý zdroj (Fortron ATX-250GT 250W, 6let starý!) a byl tam jen jeden lehce vyteklý kondenzátor (Fuhjyyu, 1000uF, 16V, 105C), jinak vše OK. Ale ty napětí co dával, to už byla hrůza:(
Tak jsem to nějak zkultivoval, po focení jsem to ještě upravil (drobnosti-napájení disku jsem protáhl za košem pro disky a ty kábly vpravo nahoře jsem ještě zahákl za tray desky aby tak neplandy a ještě jsem trochu přemotal to klubko u procáku). Snad ten BOX udrží takovej nával kabelů (až ten špagát praskne tak tam bude asi trochu bordel:()jinak to klubko je jenom podél větráku(už jsem ho obrátil dobře:D) ne kolem pasivu.
//tam ta kancelářská sponka snad nic zkratovat nemůže
//tam ta kancelářská sponka snad nic zkratovat nemůže
Janyk1: dost silena deska, 20pin uprostred:stupid
chtelo by to trochu oprasit, kdyz uz je na te druhe fotce z kousku karty setrene prach. jinak by to nebylo poznat:D
OT: a nauc se pouzivat IMHO
"imho dnes mi došel new zdroj" je uplna silenost
chtelo by to trochu oprasit, kdyz uz je na te druhe fotce z kousku karty setrene prach. jinak by to nebylo poznat:D
OT: a nauc se pouzivat IMHO
"imho dnes mi došel new zdroj" je uplna silenost
Ta deska má už svoje léta za sebou, před šesti lety se ještě umístění konektorů neřešilo. Kdyby byl aspoň uprostřed, ale on je na kraji - na špatnym (skoro pod grafikou) :mistake
Ten prach je setřenej protože jsem se dival, jakou barvu PCB ta karta vlastně má:D
A náhodou ho tam moc není, jen ten povlak na kartách
Nezdá se vám ta cívka u CPU krapet ochuzená???
Teď jsem si všiml, že je tam i náznak tuningu, ta nálepka BIOS:) když se tam posvítí tak je to lepší než duhový větráky:D
//To jsem si ani nevšiml té podpěry pod zdrojem, vždyť překrývá půlku větráku:stupid:runaway
EDIT2: a ta strašná mřížka za větrákem:angry, ale řezat ju nebudu...
Ten prach je setřenej protože jsem se dival, jakou barvu PCB ta karta vlastně má:D
A náhodou ho tam moc není, jen ten povlak na kartách
Nezdá se vám ta cívka u CPU krapet ochuzená???
Teď jsem si všiml, že je tam i náznak tuningu, ta nálepka BIOS:) když se tam posvítí tak je to lepší než duhový větráky:D
//To jsem si ani nevšiml té podpěry pod zdrojem, vždyť překrývá půlku větráku:stupid:runaway
EDIT2: a ta strašná mřížka za větrákem:angry, ale řezat ju nebudu...
To Atlantis je co? Vybroušený? Nálepka? Vypískovaný? Jinak máš pěkně vyvedený kabely od zdroje a taky SATA. Ono ty máš v těch napájecích kabelech výhodu, že máš LOGICKY umístěný 24-pin, narozdíl od 20-ti-pinu na mé desce:cry
Je to logo ze Stargate: Atlantis. Kde si tu nálepku sehnal?
to Janyk1:
[quote=Salamander;125193]A fesna nalepka na konec :D[/quote]
Já chci takyyyy:D:D Viděl jsem prodávat nášivky na oblečení, ale takovýhle nálepky zatim ne... Dotaz z mýho předchozího příspěvku stále platí :notsure
[quote=Salamander;125193]A fesna nalepka na konec :D[/quote]
Já chci takyyyy:D:D Viděl jsem prodávat nášivky na oblečení, ale takovýhle nálepky zatim ne... Dotaz z mýho předchozího příspěvku stále platí :notsure
[QUOTE=Encore1106;125302]Je to logo ze Stargate: Atlantis. Kde si tu nálepku sehnal?[/QUOTE]
OT/ Ty nalepky prodava nejakej borec na http://www.sga-project.com/forum/ ,chvilku hledej, uz nevim presne kde to je, je rezana na plotteru, takze je slozeny z malejch casti, ma cernou a stribrnou, jedna za 30Kc :thumb
OT/ Ty nalepky prodava nejakej borec na http://www.sga-project.com/forum/ ,chvilku hledej, uz nevim presne kde to je, je rezana na plotteru, takze je slozeny z malejch casti, ma cernou a stribrnou, jedna za 30Kc :thumb
No tak tu je konecne dokonceny build s Lian Li PC-A17.
Je tam IcyDock MB454, v nom 4ks 500GB SATA diskov, DVD mechanika, Zalman MFC1 Plus, E2180, Scythe Ninja, Enermax Liberty 400W, Gigabyte EP35-DS3R, Asus 7300LE, AverTV Go 007 atd...
Je tam IcyDock MB454, v nom 4ks 500GB SATA diskov, DVD mechanika, Zalman MFC1 Plus, E2180, Scythe Ninja, Enermax Liberty 400W, Gigabyte EP35-DS3R, Asus 7300LE, AverTV Go 007 atd...
[QUOTE=faugusztin;126778]No tak tu je konecne dokonceny build s Lian Li PC-A17.
Je tam IcyDock MB454, v nom 4ks 500GB SATA diskov, DVD mechanika, Zalman MFC1 Plus, E2180, Scythe Ninja, Enermax Liberty 400W, Gigabyte EP35-DS3R, Asus 7300LE, AverTV Go 007 atd...[/QUOTE]
Nooo, vskutku dobre provedeny cable management :thumb
Je tam IcyDock MB454, v nom 4ks 500GB SATA diskov, DVD mechanika, Zalman MFC1 Plus, E2180, Scythe Ninja, Enermax Liberty 400W, Gigabyte EP35-DS3R, Asus 7300LE, AverTV Go 007 atd...[/QUOTE]
Nooo, vskutku dobre provedeny cable management :thumb
Ono dost pomoze, ked skrinka s cable managementom vopred pocita, plus ked mas disky skryte v hotswap racku :D.
Ta case dobře počítá s vedením kabeláže za trayem desky...jsou tam krásný díry a ještě jakési upínáky:notsure s takovou case jsi to měl určitě docela snazší než kdybys to dával do EC, kam by se to ani nevešlo:) Ale dobře jsi podle mě využil cable-potenciál case:thumb
hm pěknej cable managmenta ale asi tak podle mýho co se my na ty case líbí a na to že je to Lian Li tak je podle mýho slušně řečeno nehezká a ty mechaniky dole to by mě teda asi vadilo a do pokoje bych si takovou hranatou bednu nedal - koukám na case spíš zvenčí než zevnitř
Ten drziak na disky pojde prec, akonahle bude v predaji Lian Li BZ-502. Kedze ale je na nom aj 12cm intake fan, tak ho zatial odstranit nemozem. DVD mechanika je dole, lebo inde by bol problem ukryt kabelaz od hotswap ramceka. Navyse ide o server, takze na to je vzhlad akurat :) (co by si radsej zobral, tuto skrinku, Stacker ci Antec 900 ? Z tejto trojice je tato skrinka podla mna najkrajsia). Na herne PC mam Lian Li PC-V1000 Plus II :D.
[quote=Janyk1;127055]Ta case dobře počítá s vedením kabeláže za trayem desky...jsou tam krásný díry a ještě jakési upínáky:notsure s takovou case jsi to měl určitě docela snazší než kdybys to dával do EC, kam by se to ani nevešlo:) Ale dobře jsi podle mě využil cable-potenciál case:thumb[/quote]
Tie diery a upinaky boli jednym z dovodov, preco som si zvolil PC-A17 a nie PC-A16.
[quote=Janyk1;127055]Ta case dobře počítá s vedením kabeláže za trayem desky...jsou tam krásný díry a ještě jakési upínáky:notsure s takovou case jsi to měl určitě docela snazší než kdybys to dával do EC, kam by se to ani nevešlo:) Ale dobře jsi podle mě využil cable-potenciál case:thumb[/quote]
Tie diery a upinaky boli jednym z dovodov, preco som si zvolil PC-A17 a nie PC-A16.
[QUOTE=Jiziii;127290]hm pěknej cable managmenta ale asi tak podle mýho co se my na ty case líbí a na to že je to Lian Li tak je podle mýho slušně řečeno nehezká a ty mechaniky dole to by mě teda asi vadilo a do pokoje bych si takovou hranatou bednu nedal - koukám na case spíš zvenčí než zevnitř[/QUOTE]
Lian Li jsou jedny z nekrásnějších skříni :) nejen že maj suprovej managment,ale ten hliník,hmmm :)Je to o decentnosti :)
Lian Li jsou jedny z nekrásnějších skříni :) nejen že maj suprovej managment,ale ten hliník,hmmm :)Je to o decentnosti :)
No tak jestli to je servr tak to jo to někam kde na něj nikdo nekouká, ale ty mechaniky dole ty jsou stejně zvláštní sem to takhle ještě neviděl. No jo no ruční čínská práce, nebo japonská?
[QUOTE=crasher.km;127360]Lian Li jsou jedny z nekrásnějších skříni :) nejen že maj suprovej managment,ale ten hliník,hmmm :)Je to o decentnosti :)[/QUOTE]
No hlavně jsou nejdražší a záleží na tom jakej kdo má vkus no, leštěn plochy na kterejch je vidět každej otisk nemusim
A taky se to liší model od modelu nekerý sou hezký nekerý ne. Mám obyč EC a nestěžuu si :-D. Kdo by to platil když sem chudej student :-D
Prostě největší + že maj vyřešenej cable management
No hlavně jsou nejdražší a záleží na tom jakej kdo má vkus no, leštěn plochy na kterejch je vidět každej otisk nemusim
A taky se to liší model od modelu nekerý sou hezký nekerý ne. Mám obyč EC a nestěžuu si :-D. Kdo by to platil když sem chudej student :-D
Prostě největší + že maj vyřešenej cable management
[quote=Jiziii;127419]No tak jestli to je servr tak to jo to někam kde na něj nikdo nekouká
ale ty mechaniky dole ty sou stejně zvláštní sem to takhle eště neviděl
No jo no ruční čínská práce, bo japonská?[/quote]
Este raz, myslis DVD mechaniku alebo disky ? Alebo 5,25 pozicie na celom predku ? Odpoviem na kazdu variantu :
1) DVD mechanika - dal som ju nizsie kvoli lepsiemu vedeniu napajania a obsadeniu hornej trojice pozicii hotswap ramcekom.
2) ramcek na disky na spodku - kvoli stylu skrinky (vid bod 3) je vymenitelny ramcek na disky na spodnych poziciach. Nevidim na tom nic nezvycajne, je podla mna jedno ze ci je to namontovane takymto sposobom alebo priskrutkovane na spodok skrinky (vid ine Lian Li skrinky).
3) 9ks 5,25 pozicii - ide o jedinecnu skrinku v tomto style v portfoliu Lian Li (podobna je PC-A16, ktora nema diery na kabelaz, a PC-A77, ktora sa este neda kupit a je ovela vacsia). Urcite si uz podobne skrinky videl, napriklad Coolermaster Stacker ci Antec 900/1200. Ja som si vybral tuto skrinku prave z tohto dovodu - 3 pozicie pre hotswap ramcek, 1 pre DVD, 1 pre regulator ventilatorov - a uz som obsadil 5 co je vacsinou maximum u klasickych skriniek. Prave preto som sa rozhodol kupit tuto skrinku, nakolko je to z tohto pohladu jedna z najflexibilnejsich skriniek Lian Li.
ale ty mechaniky dole ty sou stejně zvláštní sem to takhle eště neviděl
No jo no ruční čínská práce, bo japonská?[/quote]
Este raz, myslis DVD mechaniku alebo disky ? Alebo 5,25 pozicie na celom predku ? Odpoviem na kazdu variantu :
1) DVD mechanika - dal som ju nizsie kvoli lepsiemu vedeniu napajania a obsadeniu hornej trojice pozicii hotswap ramcekom.
2) ramcek na disky na spodku - kvoli stylu skrinky (vid bod 3) je vymenitelny ramcek na disky na spodnych poziciach. Nevidim na tom nic nezvycajne, je podla mna jedno ze ci je to namontovane takymto sposobom alebo priskrutkovane na spodok skrinky (vid ine Lian Li skrinky).
3) 9ks 5,25 pozicii - ide o jedinecnu skrinku v tomto style v portfoliu Lian Li (podobna je PC-A16, ktora nema diery na kabelaz, a PC-A77, ktora sa este neda kupit a je ovela vacsia). Urcite si uz podobne skrinky videl, napriklad Coolermaster Stacker ci Antec 900/1200. Ja som si vybral tuto skrinku prave z tohto dovodu - 3 pozicie pre hotswap ramcek, 1 pre DVD, 1 pre regulator ventilatorov - a uz som obsadil 5 co je vacsinou maximum u klasickych skriniek. Prave preto som sa rozhodol kupit tuto skrinku, nakolko je to z tohto pohladu jedna z najflexibilnejsich skriniek Lian Li.
ttj když ty pozice využiješ tak to jo a to že se daj ty mechaniky hodit nahoru mě nenapadlo
já bych to neobsadil asi, možná 5,25 diskama v nákým odhlučnovacím rámečku no
já bych to neobsadil asi, možná 5,25 diskama v nákým odhlučnovacím rámečku no
1. Duron 1100, DDR 256MB RAM, GF2 MX, 6.4 GB
2. XP2200+, DDR 1024MB RAM, GF7300GT, 60+40GB
3. E7200, DDR2 2048MB, GF9600GT, 250GB
4. Vsechny pohromade
2. XP2200+, DDR 1024MB RAM, GF7300GT, 60+40GB
3. E7200, DDR2 2048MB, GF9600GT, 250GB
4. Vsechny pohromade
zákl. - ASUS P5N32-E SLI
proc. - Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
ram - A-Data DIMM 4096MB Extreme Edition (2x2048MB) DDR2 800MHz
graf. - 2x Inno3D GeForce 8800GT
hdd - Hitachi Cinemastar 7K500 320GB 7200rpm SATA/300 8MB
dvd - NEC AD-7170A-01W
skř. - Cooler Master Centurion 532
zdroj - Fortron Epsilon FX600-GLN 600W
proc. - Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
ram - A-Data DIMM 4096MB Extreme Edition (2x2048MB) DDR2 800MHz
graf. - 2x Inno3D GeForce 8800GT
hdd - Hitachi Cinemastar 7K500 320GB 7200rpm SATA/300 8MB
dvd - NEC AD-7170A-01W
skř. - Cooler Master Centurion 532
zdroj - Fortron Epsilon FX600-GLN 600W
Tak pár týdnů už uběhlo a já jsem se mezitím pustil to malého úklidu v case.No a výslek posuďtě sami.Pro ty co si nepamatují je tady malé připomenutí s fotkou před úpravou...
No a protože si sem všichni píší i komponenty sestavy,tak se tedy přidám...
deska-Asus M2N-E
grafika-NV GeForce 7600GS od Asusu
procík-Athlon X2 4200+ (chlazení OCZ Vendeta+Noctua 92mm,nevím přesně model)
ramky-OCZ 800MHz CL5 2x1024
hadry-2*WD 160(1 má jednu plotnu,drůhý je dvouplotnový) chlazeno boxem od Xilence
zakrytá mechanika od LG
monitorovací panel Scythe KamaMeter SCKM-1000
zdroj-Corsair VX450,pokud někdo nepoznal;)
a konečně case-EC 5410
(prostě současný podpis...)
//Ten zaloulaný šroubek je pro uchycení bočnice...jak já sem ho dlouho hledal...
No a protože si sem všichni píší i komponenty sestavy,tak se tedy přidám...
deska-Asus M2N-E
grafika-NV GeForce 7600GS od Asusu
procík-Athlon X2 4200+ (chlazení OCZ Vendeta+Noctua 92mm,nevím přesně model)
ramky-OCZ 800MHz CL5 2x1024
hadry-2*WD 160(1 má jednu plotnu,drůhý je dvouplotnový) chlazeno boxem od Xilence
zakrytá mechanika od LG
monitorovací panel Scythe KamaMeter SCKM-1000
zdroj-Corsair VX450,pokud někdo nepoznal;)
a konečně case-EC 5410
(prostě současný podpis...)
//Ten zaloulaný šroubek je pro uchycení bočnice...jak já sem ho dlouho hledal...
[QUOTE=...No...Name...;131036]Tak pár týdnů už uběhlo a já jsem se mezitím pustil to malého úklidu v case.[/QUOTE]
Parada, takhle to ma vypadat :thumb
Parada, takhle to ma vypadat :thumb
Pekne upravené:thumb
Ešte by to chcelo upraviť-vystrihnúť otvor za outtake fanom.
A tie drôtiky na vrchu case slúžia na čo?
Ešte by to chcelo upraviť-vystrihnúť otvor za outtake fanom.
A tie drôtiky na vrchu case slúžia na čo?
Ty jsou tam kvůli té Vendetě.Ona fouká na 2 strany.Tu jednu bere zdroj a vzduch z té druhé se v moji case točí a tím se mi akorát zvišuje celková teplota v case.A na fotce máte mé prozatimní řešení:D
No s tím řezáním...Je to v plánu o prázdninách,protože doma na to nemám prostor a nářadí.Takže půjde ven zadek+chci ještě na horní stranu case udělat další díru na 8cm fan jako druhý outtake pro Vendetu...Nebo radši rovnou 12cm?Tak jako tak to ale bude Noctua...
No s tím řezáním...Je to v plánu o prázdninách,protože doma na to nemám prostor a nářadí.Takže půjde ven zadek+chci ještě na horní stranu case udělat další díru na 8cm fan jako druhý outtake pro Vendetu...Nebo radši rovnou 12cm?Tak jako tak to ale bude Noctua...
A nedá sa tá Vendetta otočiť tak, aby fúkala dozadu? Či si ju takto osadil len kvôli tej pasívnej grafike?
V každom prípade, ak už vŕtať a rezať a strihať - tak rovno nech tam vlezie 12cm fan.
V každom prípade, ak už vŕtať a rezať a strihať - tak rovno nech tam vlezie 12cm fan.
Právě že nejde.Ona,jak je chycená na tu AM2 patici,tak to jde buď takhle a nebo obráceně,čili otočit o 180°.A to už by bylo úplně na prd...Takže tam nahoru dám tu 12ku a bude hotovo...A nebo tuhle EC kejsu vyhodím a koupím si [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Ta má pro mpje požadavky to chlazení vyřešené úplně nejlépe...
No pokiaľ je to s tou Vendettou tak, nebola by pre teba lepšia skriňa typu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]?
Joujou!!!To je ono chlape!Budu mít to co potřebuju a ještě ušetřím pár peněz...Snad se objeví nějaká recenze,než jí koupím...Takže ti moc děkuju za pomoc...a až jí koupím,tak sem hned hodím fotky;)
...No...Name... : jdi do ni;) jako nadseny majitel plnotucnejsi verze nemuzu nic jineho doporucit:D kdyz si ji najdes na webu antecu, tak tam jsou linky na recenze a oceneni
neco jsem vytahnul sem: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/19377-eurocase-ml-h60b#132590
neco jsem vytahnul sem: https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/19377-eurocase-ml-h60b#132590
[quote=...No...Name...;131146]Právě že nejde.Ona,jak je chycená na tu AM2 patici,tak to jde buď takhle a nebo obráceně,čili otočit o 180°.A to už by bylo úplně na prd...Takže tam nahoru dám tu 12ku a bude hotovo...A nebo tuhle EC kejsu vyhodím a koupím si [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Ta má pro mpje požadavky to chlazení vyřešené úplně nejlépe...[/quote]
dominatora jsem tu mel, ale dost mi zklamala tlousttka plechu (ma to snad 0,6). mam vanquishera od ocz a ta spona je fakt o 90 otocena, ale prave kvuli tomu jsem ho chtel protoze mam socket prave o tech 90 otocenej (tzn. ze mi fouka fan pres pasiv dozadu). radsi bych sel do toho anteca nebo jeste lepe do toho s tema suplickama - ten je rulezni ;)
dominatora jsem tu mel, ale dost mi zklamala tlousttka plechu (ma to snad 0,6). mam vanquishera od ocz a ta spona je fakt o 90 otocena, ale prave kvuli tomu jsem ho chtel protoze mam socket prave o tech 90 otocenej (tzn. ze mi fouka fan pres pasiv dozadu). radsi bych sel do toho anteca nebo jeste lepe do toho s tema suplickama - ten je rulezni ;)
jak se říká kovářova kobyla chodí bosa...tak u mě to taky platí:(
:D
První fotka je přepravní verze a druhá...tak to vypadá když to mám na stole.
První fotka je přepravní verze a druhá...tak to vypadá když to mám na stole.
[QUOTE=Sieben;133784]jak se říká kovářova kobyla chodí bosa...tak u mě to taky platí:(
První fotka je přepravní verze a druhá...tak to vypadá když to mám na stole.[/QUOTE]
Takhle to u me taky pred casem vypadalo ... ale mas to pekne :thumb
První fotka je přepravní verze a druhá...tak to vypadá když to mám na stole.[/QUOTE]
Takhle to u me taky pred casem vypadalo ... ale mas to pekne :thumb
Windows XP
AMD A64 x2 4200+
deska MBAS0140 ASUS M2A-VM HDMI/AM2,2K,AMD690G
A-DATA 2x1024MB DDRII 800+ Extreme Edition
MicroStar N9600GT-T2D512-OC 512MB, PCI-E DDR3
zdroj TMEX 500 w
AMD A64 x2 4200+
deska MBAS0140 ASUS M2A-VM HDMI/AM2,2K,AMD690G
A-DATA 2x1024MB DDRII 800+ Extreme Edition
MicroStar N9600GT-T2D512-OC 512MB, PCI-E DDR3
zdroj TMEX 500 w
To Drobek314: Tu kabelaz by to opravdu chtelo trosku zpracovat;)
ono se to řekne zuklit si V pc ale když já tam mám na grafice PCI-E a samé sata připojení.
Takže tam moc nejde udělat pořádek,
Ale skusím stím něco udělat.
Ale skusím stím něco udělat.
[QUOTE=drobek314;140154]ono se to řekne zuklit si V pc ale když já tam mám na grafice PCI-E a samé sata připojení.
Ale skusím stím něco udělat.[/QUOTE]
Na grafice PCI-E :notsure a SATA je spíš výhoda, ne?
Vždyť tam nic moc nemáš, micro ATX deska, tohle musí jít uklidit jedna báseň. Jen chtít.
Ale skusím stím něco udělat.[/QUOTE]
Na grafice PCI-E :notsure a SATA je spíš výhoda, ne?
Vždyť tam nic moc nemáš, micro ATX deska, tohle musí jít uklidit jedna báseň. Jen chtít.
V kabelech je děsnej bordel.... bohužel u zdroje nemam odpojitelné kabely, tak je strkám všude možně, ale včera proběhla menší uklidová akce.