Pro kupujou vietnamci psi zradlo (konzervy)? - anketa
Videl jsem uz nekolikrat v supermarketu vietnamce s plnym kosikem psiho zradla (psich konzerv, ne psich granuli)
Uf, to je anketa tak na apríla :-) V čínské restauraci je jídlo velmi dobré ... ale co vietnamské fastfoody? Taková psí konzerva s rýžovými nudlemi zalitá sojovou omáčkou s přídavkem zeleliny a s kolou?
A hlavně kvůli tomu nezakládej ankety, raději kup psí konzervu, dej si nudle s masem v nonstop fastfoodu a srovnávej!
A hlavně kvůli tomu nezakládej ankety, raději kup psí konzervu, dej si nudle s masem v nonstop fastfoodu a srovnávej!
Jeste me napadla, ze to zerou sami. Proste jako normalni jidlo misto masa. A jeste navrh mela dve plata plechovek energy drinku (byli v akci za 8Kc) - z toho jsem usoudil, ze ma asi nejaky stanek, kde ty energetaky bude prodavat pak za draho.
pavel_p: ja rozdil mezi cinskou restauraci a vietnamskym fastfoodem teda fakt nevidim a anketa je v sekci "volna temata" aneb nejen IT ziv je clovek. IMHO jsou tu ujetejsi topici nez muj.
pavel_p: ja rozdil mezi cinskou restauraci a vietnamskym fastfoodem teda fakt nevidim a anketa je v sekci "volna temata" aneb nejen IT ziv je clovek. IMHO jsou tu ujetejsi topici nez muj.
Ono sa pekne hovori, ze hlad je svina...ale zeby niekomu chutili psie konzervy, to sa mi sice nezda...je to vcelku dost zaujimave...
Ono v tech psich a kocicich konzervach muze byt ve finale daleko vice masa nez v tom, co dostanete v uzeninach (hlavne v supermarketech)...
[QUOTE=tequilla;117218]Ono v tech psich a kocicich konzervach muze byt ve finale daleko vice masa nez v tom, co dostanete v uzeninach (hlavne v supermarketech)...[/QUOTE]
Zase takové "jemné kuřecí párky" za 39,- z Lídlu může s klidem jíst i vegetarián, protože maso v nich není.
Zase takové "jemné kuřecí párky" za 39,- z Lídlu může s klidem jíst i vegetarián, protože maso v nich není.