Jméno tazatele: Lubomir Kaplan
Znění dotazu:
Lze propojit LCD monitor, ktery ma zabudovany USB hub nejak bezdratove s PC? Chtel bych si prenaset LCD monitor do jine mistnosti.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Lze propojit LCD monitor, ktery ma zabudovany USB hub nejak bezdratove s PC? Chtel bych si prenaset LCD monitor do jine mistnosti.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
[SIZE="1"]OT: dá, s notebookem :D[/SIZE]
To, že má USB hub nic neznamená. Monitor nemá řadič, jeho USB hub musí být připojen k PC, takže žádné USB zařízení na tom bez PC nepojede.
Dá se to řešit přes WLAN, ale ta cena....
K dostání všude zde od cca 4k Kč: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak to taky dělala jistá společnost AddLogic, ale u nás je to nesehnatelné a jinde ve světě nevím.
To, že má USB hub nic neznamená. Monitor nemá řadič, jeho USB hub musí být připojen k PC, takže žádné USB zařízení na tom bez PC nepojede.
Dá se to řešit přes WLAN, ale ta cena....
K dostání všude zde od cca 4k Kč: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Jinak to taky dělala jistá společnost AddLogic, ale u nás je to nesehnatelné a jinde ve světě nevím.
Pozor ale, ma to udajne i technicka omezeni. Hodi se to spise na nejake staticke prezentace. Na prenaseni zobrazeni filmu je to pry pomale a nepouzitelne.
Samozřejmě, zapomněl jsem to dopsat. 1280 x 1024 s 16bit je max.
Ale imho bych to stejně nekupoval, bude se to imho občas sekat apod. (moje zkušenost s wi-fi) a vůbec nevím, jaký bude framerate.
Btw jaká je to vzdálenost? Ale stejně je to blbost, vyřeš to nějak jinak.
Ale imho bych to stejně nekupoval, bude se to imho občas sekat apod. (moje zkušenost s wi-fi) a vůbec nevím, jaký bude framerate.
Btw jaká je to vzdálenost? Ale stejně je to blbost, vyřeš to nějak jinak.
Pomoci by mohl nějaký USB display adaptér (např. EVGA teď představila nové modely) či rovnou USB monitor a Wireless USB, ale to zatím bylo pokud vím jen předvedeno, v praxi se to snad nedá sehnat...údajně někdy v červenci.