Jméno tazatele: Lukáš
Znění dotazu:
Dobré poledne,
potřeboval bych poradit. Rád bych lehce updatoval grafickou kartu. Nechci měnit desku, procesor, pouze grafiku. Mám AGP slot, a rád bych, aby karta měla pasivní chlazení, 512 MB operační pamět.
Našel jsem pouze tyto dvě:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nelíbí se mi však, že mají pouze 128 bitovou sběrnici. Poradíte mi, zda se dá sehnat něco jiného?
Děkuji Lukáš
[email]ender.wiggin@seznam.cz[/email]
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Athlon 2800, 1 GB RAM, Windows XP
Znění dotazu:
Dobré poledne,
potřeboval bych poradit. Rád bych lehce updatoval grafickou kartu. Nechci měnit desku, procesor, pouze grafiku. Mám AGP slot, a rád bych, aby karta měla pasivní chlazení, 512 MB operační pamět.
Našel jsem pouze tyto dvě:
Nelíbí se mi však, že mají pouze 128 bitovou sběrnici. Poradíte mi, zda se dá sehnat něco jiného?
Děkuji Lukáš
[email]ender.wiggin@seznam.cz[/email]
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Athlon 2800, 1 GB RAM, Windows XP
Ta 7600 nemá 512 MB paměti. Jaký je cenový limit? Jaký je zbytek PC?
Nějak si přehlédl např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], i když je momentálně nedostupná.
Volil bych ATI a to buď 3650 nebo 3850 (ta je 256bit) a to v závislosti na penězích. A dokoupil bych Accelero S1.
Nějak si přehlédl např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], i když je momentálně nedostupná.
Volil bych ATI a to buď 3650 nebo 3850 (ta je 256bit) a to v závislosti na penězích. A dokoupil bych Accelero S1.
U těhlech karet se těch 512MB nepozná.Prostě je ta karta nevyužije.To až ve vyšší třídě.Viděl bych to spíš na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] .
EDIT:Byl jsem předběhnut :(
EDIT:Byl jsem předběhnut :(
Děkuji za odpověd.
Co je myšleno zbytkem počítače? Cenová relace je do těch 2 000, právě hledám dle odpovědi tu 3650, ale je jich tam hodně.
Co je myšleno zbytkem počítače? Cenová relace je do těch 2 000, právě hledám dle odpovědi tu 3650, ale je jich tam hodně.
[QUOTE=ender.wiggin;120747]
Co je myšleno zbytkem počítače? [/QUOTE]
Zakladni deska, procesor, pameti a hlavne zdroj ;)
Co je myšleno zbytkem počítače? [/QUOTE]
Zakladni deska, procesor, pameti a hlavne zdroj ;)
Myslel tým to aby si sa nám viac rozpísal o tvojej zostave. Nebolo by od veci pozrieť v bazároch X1950GT/Pro;)
[quote=ice_d;120751]Zakladni deska, procesor, pameti a hlavne zdroj ;)[/quote]
a nezabudni jeho značku
[quote=ice_d;120751]Zakladni deska, procesor, pameti a hlavne zdroj ;)[/quote]
a nezabudni jeho značku
[QUOTE=Klingacikx;120752]Myslel tým to aby si sa nám viac rozpísal o tvojej zostave. Nebolo by od veci pozrieť v bazároch X1950GT/Pro;)
a nezabudni jeho značku[/QUOTE]
Dobre ja to tedy specifikuji lepe :)
Zakladni deska a zdroj - presny popis vcetne parametru a znacky ;)
//EDIT: Uvedeno tam vlastne ma Athlon 2800 a 1G RAM, takze chybi deska a zdroj...
a nezabudni jeho značku[/QUOTE]
Dobre ja to tedy specifikuji lepe :)
//EDIT: Uvedeno tam vlastne ma Athlon 2800 a 1G RAM, takze chybi deska a zdroj...
[QUOTE=ice_d;120754]Dobre ja to tedy specifikuji lepe :)
//EDIT: Uvedeno tam vlastne ma Athlon 2800 a 1G RAM, takze chybi deska a zdroj...[/QUOTE]
Ach. Ok, štítek jsem nikde nenašel, takže jaký mám zdroj nevím. Pokud je to nutné, rozdělám to a odšroubuji. Momentálně mám v počítači
DFI M1689-AL a chipset ALI m1689 + Uli M1567
RAM 2* 512 MB DDR
ATI radeon 9200 SE
Zatím jsem našel favorita dle předchozích příspěvků:
Ale není pasivní. A ten accelero S1 na to podle specifikací nepasuje.
//EDIT: Uvedeno tam vlastne ma Athlon 2800 a 1G RAM, takze chybi deska a zdroj...[/QUOTE]
Ach. Ok, štítek jsem nikde nenašel, takže jaký mám zdroj nevím. Pokud je to nutné, rozdělám to a odšroubuji. Momentálně mám v počítači
DFI M1689-AL a chipset ALI m1689 + Uli M1567
RAM 2* 512 MB DDR
ATI radeon 9200 SE
Zatím jsem našel favorita dle předchozích příspěvků:
Ale není pasivní. A ten accelero S1 na to podle specifikací nepasuje.
[quote=ender.wiggin;120761]Ach. Ok, štítek jsem nikde nenašel, takže jaký mám zdroj nevím. Pokud je to nutné, rozdělám to a odšroubuji. [/quote]
Nie žeby to bolo nutné ale...ak nechceš aby sa tvojmu PC niečo stalo tak ten typ zdroja pre istotu zisti.
Nie žeby to bolo nutné ale...ak nechceš aby sa tvojmu PC niečo stalo tak ten typ zdroja pre istotu zisti.
No ona HD2600 nebo 3650 nebude zrat o moc vice nez 9200SE, ale je mozne ze budete muset do zdroje investovat (asi je starsi a jeho kondice nemusi byt nejlepsi).
[QUOTE=speedsnail;120800]No ona HD2600 nebo 3650 nebude zrat o moc vice nez 9200SE, ale je mozne ze budete muset do zdroje investovat (asi je starsi a jeho kondice nemusi byt nejlepsi).[/QUOTE]
stáří je asi 4 roky
stáří je asi 4 roky
Na štítku určite bude napísaný aj výrobca, no vzhľadom nato, že ten zdroj má 4 roky tak by som sa naň moc nespoliehal.
[QUOTE=ender.wiggin;120798]Na štítku je ATX 300[/QUOTE]
No jestli je to EC ATX 300 tak bych s vymenou vubec nevahal. Zkus sem dat nejake foto.
No jestli je to EC ATX 300 tak bych s vymenou vubec nevahal. Zkus sem dat nejake foto.