Lidičky, pořídil jsem si case THERMALTAKE ARMOR LCS , říkal jsem si, že tento výrobce je celkem v poho, ale těžce jsem se zklamal. Nejenže chladící blok CPU se nevešel na MB ASUS RAMPAGE , díky jejich kvalitnímu " heat pipe" . Musel jsem demontovat stávající pasiv chlazení desky a pořídit vodní blok na NB, který se mi přehříval. A to díky tomu, že jak jsem instaloval blok k CPU , tak se překrýval s pasivem a při dotažení bloku CPU se mi nadzvedl pasiv chladící NB.
ALE JSEM ZDĚŠEN z čerpadla TT. Po zapnutí hučí jak ........, nechci být sprostý. Tak jsem jej podložil gumovou podložkou, ale nepomohlo to !!!!! :o(
prosím máte někdo nějakej nápad jak to ztišit ???, děkuji
ALE JSEM ZDĚŠEN z čerpadla TT. Po zapnutí hučí jak ........, nechci být sprostý. Tak jsem jej podložil gumovou podložkou, ale nepomohlo to !!!!! :o(
prosím máte někdo nějakej nápad jak to ztišit ???, děkuji
přesně jak řelk woyta ... když chceš tichého vodníka,tak nemá cenu šetřit ,zvláště na čerpadlu ... potom je to naopak horší než vzduch ;) skus projít fora a koupit nějakýho EIHEMa ...
Jestli to cele prodas a zacnes nanovo tak Laing. Pokud chces provozovat tenhle hlinikovej okruh tak ti starsi eheim postaci. U TT setu casto puvodni cerpadlo nahrazovali compactem (starsi 300) ci 1046 (starsi 500).
Hlinik je z dlouhodobeho hlediska pekna svine. A vsechny ochrany po case selzou. Presvedcil jsem se o tom na vlastnim okruhu.
Jestli mas vodu z frajeriny tak to radeji prodej a kup poradnej vzduch. Pokud te voda bavi tak se priprav na poradnou investici ktera se nevrati.
Hlinik je z dlouhodobeho hlediska pekna svine. A vsechny ochrany po case selzou. Presvedcil jsem se o tom na vlastnim okruhu.
Jestli mas vodu z frajeriny tak to radeji prodej a kup poradnej vzduch. Pokud te voda bavi tak se priprav na poradnou investici ktera se nevrati.