Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hlučnost THERMALTAKE ARMOR LCS

Stenby (30)|14.5.2008 13:17
Lidičky, pořídil jsem si case THERMALTAKE ARMOR LCS , říkal jsem si, že tento výrobce je celkem v poho, ale těžce jsem se zklamal. Nejenže chladící blok CPU se nevešel na MB ASUS RAMPAGE , díky jejich kvalitnímu " heat pipe" . Musel jsem demontovat stávající pasiv chlazení desky a pořídit vodní blok na NB, který se mi přehříval. A to díky tomu, že jak jsem instaloval blok k CPU , tak se překrýval s pasivem a při dotažení bloku CPU se mi nadzvedl pasiv chladící NB.
ALE JSEM ZDĚŠEN z čerpadla TT. Po zapnutí hučí jak ........, nechci být sprostý. Tak jsem jej podložil gumovou podložkou, ale nepomohlo to !!!!! :o(
prosím máte někdo nějakej nápad jak to ztišit ???, děkuji
Woyta (284)|16.5.2008 11:45
Prodat a postavit poradneho vodnika.
crasher.km (919)|16.5.2008 16:13
přesně jak řelk woyta ... když chceš tichého vodníka,tak nemá cenu šetřit ,zvláště na čerpadlu ... potom je to naopak horší než vzduch ;) skus projít fora a koupit nějakýho EIHEMa ...
Woyta (284)|17.5.2008 00:29
Jestli to cele prodas a zacnes nanovo tak Laing. Pokud chces provozovat tenhle hlinikovej okruh tak ti starsi eheim postaci. U TT setu casto puvodni cerpadlo nahrazovali compactem (starsi 300) ci 1046 (starsi 500).
Hlinik je z dlouhodobeho hlediska pekna svine. A vsechny ochrany po case selzou. Presvedcil jsem se o tom na vlastnim okruhu.

Jestli mas vodu z frajeriny tak to radeji prodej a kup poradnej vzduch. Pokud te voda bavi tak se priprav na poradnou investici ktera se nevrati.