Logitech 2.1 Z-2300
O jaký produkt se jedná? Logitech 2.1 Z-2300
Hodnotím jej - kladně
Stránka s informacemi o produktu : YouTube - Z 2300
Fotografie produktu :
Proč na něj poukazuji : Zakoupil jsem tyhle repro Logitech 2.1 Z-2300 a jsem s nimi nad míru spokojen.
Jsem závislí na mohutnejch basech a tyhle repráky mě je 100% dodávájí .Zvuk je celkově vyvážený,jen někdy jsou slabší středy. Mají obrovský výkon ,nejvíc jsem zatím zkusil "jen" 75 % hlasitosti na max basy a vše stíhá. Abych je dal na 100% na to nemám protože už při 50% se mi třepou plastová okna.
Prostě těmhle reprům nemám žádnou výtku jsou úžasné.
Hodnotím jej - kladně
Stránka s informacemi o produktu : YouTube - Z 2300
Fotografie produktu :
Proč na něj poukazuji : Zakoupil jsem tyhle repro Logitech 2.1 Z-2300 a jsem s nimi nad míru spokojen.
Jsem závislí na mohutnejch basech a tyhle repráky mě je 100% dodávájí .Zvuk je celkově vyvážený,jen někdy jsou slabší středy. Mají obrovský výkon ,nejvíc jsem zatím zkusil "jen" 75 % hlasitosti na max basy a vše stíhá. Abych je dal na 100% na to nemám protože už při 50% se mi třepou plastová okna.
Prostě těmhle reprům nemám žádnou výtku jsou úžasné.
tieto repraky mam odskúšané, hodnotim kladne. Kvalitu reprodukcie zvuku by som pri nich hodnotil skor podľa žanru prehravanej hudby, ale vykon subwooferu je senzačný. Zvláda reprodukovať pomerne hlboké tóny. Suhlasim s tvrdenim slabších stredov, ale aj vzhladom na cenu, je to vydarena repro sustava.
kdybych měl pořizovat 2.1 repro k PC, tak by to bylo buď tohle a nebo Altec Lansing MX5021. Altecy mají sice výkon "jen" 80W, ale podle recenzí mají čistší a lepší zvuk u satelitů. Ostatní 2.1 PC repro se těmto modelům nemůžou rovnat.
Nechci nikomu brát jeho názor, ale je to prostě zvuk ve stylu duc, duc. Myslím si, že tím firma Logitech žádnou díru do světa hudby neudělá. O posun zvuku k dolním frequencím se pokoušela svého času firma Koss a výsledkem je odliv jejich posluchačů k jiným firmám.
Nejsem odborník, ale subjektivně z pohledu běžného hudebně nevzdělaného uživatele jsem naprosto spokojen
Čo som čítal, tak sú to priam bezkonkurenčné 2.1 reproduktory minimálne v ponúkanom výkone. Momentálne ich mám na nákupnej listine. Plánujem ich zameniť aj za súčasné 5.1 reproduktory Creative Inspire 5300. Myslím, že majú nemalý náskok aj pred touto 5.1 sústavou a tie 3 kanály sa zakryjú za ich výkonom/kvalitou zvuku.