Novy PC - Sekanie Windowsu
[QUOTE=tomco3131;125848]ovladace su s koncu roku 2007, tieto boli k doske..[/QUOTE]
Zkus ho aktualizovat.
[QUOTE=tomco3131;125850]tertazsom si vsimol ze v tento pocitaci mi ukazuje ze mam zapojenu disketovu mechaniku a ja ju nemam vobec tam zapojenu[/QUOTE]
Vypneš ji v BIOSu: Main -> Floppy Diskette A -> Disabled
Zkus ho aktualizovat.
[QUOTE=tomco3131;125850]tertazsom si vsimol ze v tento pocitaci mi ukazuje ze mam zapojenu disketovu mechaniku a ja ju nemam vobec tam zapojenu[/QUOTE]
Vypneš ji v BIOSu: Main -> Floppy Diskette A -> Disabled
A co to kopirovani velkeho souboru vs. vytizeni procesoru? At vime, jestli se nemotame kolem disku uplne zbytecne.
Nejlepší přitom sledovat systém např. Process Explorerem, abys případně i věděl, jaký proces případné zatížení dělá.
takze nahral som tie ovladace co mi dal reaktor a:
POCUVAM HUDBU, BEHAM PO NETE, KOPIRUJEM CRYSIS A INSTALUJEM PHOTOSHOP A NESEKEKA, VYUZITIE PROCESORU JE TAKY PRIEMER OKOLO 15%, NO SKACE OBCAS TO JE NEJAKYCH 50 ALE TO IBA KED DACO DAKY PROCES SA ZACNE NO PROSTO NORMAL.. MYSLIM ZE TEN OVLADAC TO VYRIESILŮ. BUDEM TO ESTE TESOVAT A NAPISEM:)
ten latency meter nameral prio tychto procesor maximalnu hodotu 406 tych sránd:) všetko v zelenom
zatial vam chalani strasne dakujem
POCUVAM HUDBU, BEHAM PO NETE, KOPIRUJEM CRYSIS A INSTALUJEM PHOTOSHOP A NESEKEKA, VYUZITIE PROCESORU JE TAKY PRIEMER OKOLO 15%, NO SKACE OBCAS TO JE NEJAKYCH 50 ALE TO IBA KED DACO DAKY PROCES SA ZACNE NO PROSTO NORMAL.. MYSLIM ZE TEN OVLADAC TO VYRIESILŮ. BUDEM TO ESTE TESOVAT A NAPISEM:)
ten latency meter nameral prio tychto procesor maximalnu hodotu 406 tych sránd:) všetko v zelenom
zatial vam chalani strasne dakujem
[QUOTE=tomco3131;125914]ten latency meter nameral prio tychto procesor maximalnu hodotu 406 tych sránd:) všetko v zelenom[/QUOTE]
Pokud je to "v zeleným", tak myslím, že už bude všechno OK. :thumb
Pokud je to "v zeleným", tak myslím, že už bude všechno OK. :thumb