Zdravím!
Dneska jsem si stáhnul tu poslední verzi GPU-Z a spustil. Trochu mě zarazila hodnota na čtvrtém řádku (viz obrázek). Je to normální?:runaway
Karta je narozdíl od toho, co mám napsáno v podpisu, zatím osazená ref. chladičem. Test proveden chvíli po zapnutí počítače.
Dneska jsem si stáhnul tu poslední verzi GPU-Z a spustil. Trochu mě zarazila hodnota na čtvrtém řádku (viz obrázek). Je to normální?:runaway
Karta je narozdíl od toho, co mám napsáno v podpisu, zatím osazená ref. chladičem. Test proveden chvíli po zapnutí počítače.
No pri 190 stupnoch by si tam mal akurat taveninu tvojej byvalej grafickej karty, takze naozaj to ignoruj.
@deeean: buď v klidu, já to mám to samý ;)
Správně (aspoň u mě) jsou první GPU Temperature 45°C a poslední PCB Temperature 38,5°C
Btw. ty frekvence jsou můj osobní underclock :)
Správně (aspoň u mě) jsou první GPU Temperature 45°C a poslední PCB Temperature 38,5°C
Btw. ty frekvence jsou můj osobní underclock :)
Mno PCB by se při 190°C vypařilo a měl bys ho přilepený na chladiči CPU ;) pokud by to bylo ale pravdivý,tak bys mohl rafinovat hliník od plastu :D
To mi povidejte ze nejaka grafarna ma teplotni cidlo i na teplotu tistaku.
Jako aby GPUcku pod prdelou neshorel? :)
Jako aby GPUcku pod prdelou neshorel? :)
lol ... to uz potom nieje grafika ale prenosny sporak lol ...
prekvapuje ma ze ak sa program nema rad s cidlom na grafike tak to tam hodi 190 stupnou lol ... to maju akoze na vystrasenie pouzivatela!?
prekvapuje ma ze ak sa program nema rad s cidlom na grafike tak to tam hodi 190 stupnou lol ... to maju akoze na vystrasenie pouzivatela!?