doma mam stolni PC a pritekyne nbook s WiFi
mam ADSL od Volny a chtel bych si poridit novy modem abych mohl pripojit svuj PC + notebook pritelkyne k internetu.
Nyni mam stary ASUS modem (asi 5,5 roku)
Premyslim o koupi tohoto noveho modemu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bude mi stacit tento modem na pripojeni notebooku pres WiFi a meho PC (pres Ethernet) soucasne ?
Nebo doporucite neco jineho v teto cenove relaci ( jsem ochoten pripadne investovat o 300,- vic)
mam ADSL od Volny a chtel bych si poridit novy modem abych mohl pripojit svuj PC + notebook pritelkyne k internetu.
Nyni mam stary ASUS modem (asi 5,5 roku)
Premyslim o koupi tohoto noveho modemu: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Bude mi stacit tento modem na pripojeni notebooku pres WiFi a meho PC (pres Ethernet) soucasne ?
Nebo doporucite neco jineho v teto cenove relaci ( jsem ochoten pripadne investovat o 300,- vic)
Mělo by to stačit - připojíš tim až čtyři počítače drátem a několik ntb najednou.
ADSL 2+ to má taky - neni důvod, proč by top nemělo fungovat...
ADSL 2+ to má taky - neni důvod, proč by top nemělo fungovat...
Jak pise kolega, melo by to stacit. Pak nezapomen jeste nastavit pro WiFi sifrovani, nebo ti budou sousedi zadarmu surfovat (tak to resim uz dlouho v zahranici :)).
Určitě bych nedoporučovat edimax... Určitě bych šel do [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Opravdu těch 300 nebudete litovat :)Jméno Linksys mluví za vše.