Jméno tazatele: mmsoft
Znění dotazu:
Zdravím, na bezdrátové klávesnici Labtec mi nefunguje horní řada kláves (Q-P) a některé další (např. Caps lock, Tab, Backspace). Na zanesené kontakty se mi těch kláves zdá hodně. Nenapadne někoho, čím by to mohlo být?
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Labtec ultra-flat wireless desktop USB
Znění dotazu:
Zdravím, na bezdrátové klávesnici Labtec mi nefunguje horní řada kláves (Q-P) a některé další (např. Caps lock, Tab, Backspace). Na zanesené kontakty se mi těch kláves zdá hodně. Nenapadne někoho, čím by to mohlo být?
Labtec ultra-flat wireless desktop USB
[QUOTE=Neregistrovaný;132186] Jméno tazatele: mmsoft
Znění dotazu:
Labtec ultra-flat wireless desktop USB[/QUOTE]
Pokud nejde cela rada, tak bude nekde preruseny tistak (nebo cesta ve folii, nevim jak je ta klavesnice udelana). Nanafackoval jsi ji?
Znění dotazu:
Labtec ultra-flat wireless desktop USB[/QUOTE]
Pokud nejde cela rada, tak bude nekde preruseny tistak (nebo cesta ve folii, nevim jak je ta klavesnice udelana). Nanafackoval jsi ji?
No tak to vypadá, že nejsem sám, koho zlobí klávesnice značky Labtec :rolleyes:
Kdysi jsem bláhově koupil tři tyto klávesnice (standart drátové PS2, cca 250CZK) a obě měly do měsíce ten stejný problém... přestaly fungovat některé klávesy :D
...takže šly... do ři_i! :angry
...takže tato značka klávesnic, nikdy víc - alespoň u mě ;)
Kdysi jsem bláhově koupil tři tyto klávesnice (standart drátové PS2, cca 250CZK) a obě měly do měsíce ten stejný problém... přestaly fungovat některé klávesy :D
...takže šly... do ři_i! :angry
...takže tato značka klávesnic, nikdy víc - alespoň u mě ;)