Zdravim, zajimalo by me, jestli nekdo nemate zusenosti s timto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo s timto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] na GeForce 8800GTS 512, zajima me hlavne zda-li pujde ten Thermaltake vubec namontovat a pripadne jake jsou vysledky, nebo jestli nekdo nemate tu Akasu a co byste doporucili. Diky:)
ac accelero s1 + 12cm vetrak, nic lepsiho se sehnat neda
k tem dvou chladicum co si postoval oba podle vzhledu vychazeji z ac silencer coz nebyli spatny chladice ale dneska uz sou prekonany
k tem dvou chladicum co si postoval oba podle vzhledu vychazeji z ac silencer coz nebyli spatny chladice ale dneska uz sou prekonany
jj accelero je prostě super a za tu cenu je to HIT! co se týka větraku tak bych tam dal 120 Noctua nebo něco levnějšiho npř. ACUTAKE. Jen přemýšlim kam tam ten větrák přidělat jestli přimo na head-pipe trubičky nebo doprostřed, ja osobně bych to dal lehce doprava aď to ofokne aj ty malé pasívky
O accelero jsem taky uvazoval ale chtel bych chladic co fouka ven ze skrine, ohrivat si zbytecne case nechci, navic to accelero s vetrakem zabere strasne mista, potrebuju aby se tam vesly dve PCI karty...
Jinak nevim co je na systemu silenceru prekonanyho, prave tenhle system se mi zda pro grafiky nejvyhodnejsi...
Jinak nevim co je na systemu silenceru prekonanyho, prave tenhle system se mi zda pro grafiky nejvyhodnejsi...