Jméno tazatele: Thea
Znění dotazu:
Zdravím,
pořídila jsem si tento monitor, ale .. Neumíte mi někdo poradit? Stává se mi, že zničeho nic monitor blikne a vše na ploše se posune dolu, zmizí lišta a mám na monitoru jen půl obrazu a nad tím dalo by se říci nic, proužky nebo jen světlou plochu. Nebo vše zmizí a zůstane jen jednobarevná plocha, většinou černá nebo červená. Nenapraví to nic, ale platí na to, že monitor otočím pivotem a vše zase naskočí a funguje normálně. Nevíte, prosím, čím to je ? Nebo se jedná o chybu monitoru a je lepší ho poslat tam kde jsem ho vzala? Už jsem i nainstalovala a odinstalovala ovladač, prohledala návody . nevím ..Díky předem za radu:-)
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Win Xp, grafika Nvidia GeForce 7300 GT
Znění dotazu:
Zdravím,
pořídila jsem si tento monitor, ale .. Neumíte mi někdo poradit? Stává se mi, že zničeho nic monitor blikne a vše na ploše se posune dolu, zmizí lišta a mám na monitoru jen půl obrazu a nad tím dalo by se říci nic, proužky nebo jen světlou plochu. Nebo vše zmizí a zůstane jen jednobarevná plocha, většinou černá nebo červená. Nenapraví to nic, ale platí na to, že monitor otočím pivotem a vše zase naskočí a funguje normálně. Nevíte, prosím, čím to je ? Nebo se jedná o chybu monitoru a je lepší ho poslat tam kde jsem ho vzala? Už jsem i nainstalovala a odinstalovala ovladač, prohledala návody . nevím ..Díky předem za radu:-)
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Win Xp, grafika Nvidia GeForce 7300 GT
[QUOTE=Thea;134221]Ne nedělalo, mám ho (Lenovo) 1 den a před tím bylo vše OK, jak PC,tak starý monitor, taky LCD 19.[/QUOTE]
\Mas moznost vyzkouset Lenovo jinde? co mensi rozliseni?
\Mas moznost vyzkouset Lenovo jinde? co mensi rozliseni?
A co ovládací panel grafické karty? Máš nastavené správné rozlišení a obnovovací frekvenci? I když pokud pomůže jen to otočení, tak bych to viděl na chybu hardwaru a co nejdřív bych to odnesl prodejci.
Ale zkus nejdřív co radí astec.
Ale zkus nejdřív co radí astec.
Bohužel nemám možnost si ho jinde vyzkoušet, nastavila jsem rozlišení i frekvenci doporučené výrobcem, když dám menší rozlišení není to nic moc. A doopravdy stačí jen otočit pivot a je vše dobrý, štve mě to, koupila jsem si ho na editaci fotek a barvy má úžasný..