Oblíbené hostingy
Já mám hosting u Svět hostingu (http://www.svethostingu.cz/) a nemůžu si ho vynachválit. Nezaznamenal jsem za 9 měsíců ani jeden výpadek. Ani cena není nijak vysoká. Mohu jen doporučit.
profitux.cz jedou nam na tom klubovy stranky http://www.xsoundtuning.cz
Temer neomezeny prostor za 50,- mesicne - luxuska ;)
Temer neomezeny prostor za 50,- mesicne - luxuska ;)
Já si provoziji server na svém PC (připojeno přes ADSL), pouze u dyndns mám doménu třetího řádu. Momentálně ale nefunguji, protože předělávám pokoj a musím používat tátovo PC.
Spravuju 38 domén, kromně jedné jsou všechny na ignumu. Bez prolémů, akorát déle čekáš na MX záznamy aje to trošku nepřehledné, ale jinak OK
Taky momentálně hledám něco s rozumným poměrem cena/kvalita pro osobní potřebu. Jak se koukám, tak nejmenší částka bude asi 50 Kč/měsíc (samozřejmě PHP, MySQL), nebo víte někdo o něčem levnějším?
[QUOTE=astec;136410]Spravuju 38 domén, kromně jedné jsou všechny na ignumu. Bez prolémů, akorát déle čekáš na MX záznamy aje to trošku nepřehledné, ale jinak OK[/QUOTE]
a jaká je cena? respektive je cena odpovídající službám?
a jaká je cena? respektive je cena odpovídající službám?
takřka 100 % spokojenost, ochotní lidi na hotline, i žaba co nikdy nenastavovala web pro zákazníka s jejich pomocí to dokázala, déle trvají provedení změn, trošku nepřehledné ovládání, ale jinak fajn.
Když už je tu tahle diskuze, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nezná free hosting s podporou CGI (perl) a MySQL. Chtěl bych to jenom na experimentování, tak pro to free...
Já mám něco na WebZdarma, jinak jsem byl chvíli na php5.sk, ale pak nějak přestalo jít přihlašování tak sem se na to vyprdnul a asi mi to už zrušili...
[QUOTE=Pavel Boček;137583]Já mám něco na WebZdarma, jinak jsem byl chvíli na php5.sk, ale pak nějak přestalo jít přihlašování tak sem se na to vyprdnul a asi mi to už zrušili...[/QUOTE]
jasně tak WebZdarma je dobrý hosting pro nenáročné, pokuď však někomu na jeho webu záleží, tak by měl asi volit nějaký placený hosting...
jasně tak WebZdarma je dobrý hosting pro nenáročné, pokuď však někomu na jeho webu záleží, tak by měl asi volit nějaký placený hosting...
osobně mám už nějakej ten pátek forpsi.cz a jsme maximálně spokojen - dostupnost webu 100%,ceny hodně slušné, support výborný, kvalitní připojení ..... mno prostě spokojenost maximální :) jen mě trochu zarazilo,že jejich mail agent nedokáže filtrovat poštu pomocí uživatelem definovaných typů...ale to má prý vyřešit brzy další verze ( už běží beta verze)
[QUOTE=Aischylos;137625]jasně tak WebZdarma je dobrý hosting pro nenáročné, pokuď však někomu na jeho webu záleží, tak by měl asi volit nějaký placený hosting...[/QUOTE]
No WZ má i placenou verzi samozřejmě, ale pokud k tomu přistupují jen 2x lépe než k té zdarma, tak nebrat :)))
No WZ má i placenou verzi samozřejmě, ale pokud k tomu přistupují jen 2x lépe než k té zdarma, tak nebrat :)))
[QUOTE=a8nr;136452]Taky momentálně hledám něco s rozumným poměrem cena/kvalita pro osobní potřebu. Jak se koukám, tak nejmenší částka bude asi 50 Kč/měsíc (samozřejmě PHP, MySQL), nebo víte někdo o něčem levnějším?[/QUOTE]
Koukni na gigaserver.cz
Koukni na gigaserver.cz
[quote=crasher.km;137629]osobně mám už nějakej ten pátek forpsi.cz a jsme maximálně spokojen - dostupnost webu 100%,ceny hodně slušné, support výborný, kvalitní připojení ..... mno prostě spokojenost maximální :) jen mě trochu zarazilo,že jejich mail agent nedokáže filtrovat poštu pomocí uživatelem definovaných typů...ale to má prý vyřešit brzy další verze ( už běží beta verze)[/quote]
V minulosti jsem take daval vsechny weby na forpsi, ale nemam tak dobre zkusenosti, jako ty. Oproti jinym byli celkem drazi, zakaznicka podpora nic moc a jednou se mi stalo, ze mi odpojili domenu i kdyz byla zaplacena, protoze meli v systemu nejakou chybu.:rolleyes:
V minulosti jsem take daval vsechny weby na forpsi, ale nemam tak dobre zkusenosti, jako ty. Oproti jinym byli celkem drazi, zakaznicka podpora nic moc a jednou se mi stalo, ze mi odpojili domenu i kdyz byla zaplacena, protoze meli v systemu nejakou chybu.:rolleyes:
[QUOTE=HiLow;137655]V minulosti jsem take daval vsechny weby na forpsi, ale nemam tak dobre zkusenosti, jako ty. Oproti jinym byli celkem drazi, zakaznicka podpora nic moc a jednou se mi stalo, ze mi odpojili domenu i kdyz byla zaplacena, protoze meli v systemu nejakou chybu.:rolleyes:[/QUOTE]
Tak s podporu jsem potřeboval zatím jednou a pomohla mi ochotně jedna slečna s pěkným hlasem:)
Jsou trošku drazí,ale ... za tu linku mi to stojí ( 176kč za 10Gb ,Mysql,Php,gold podporu,CZko na měsíc)
Jedinej problém bylo ,když sme omylem poslal 186kč místo 176kč - napsali mi ,že platba nebyla uskutečněna protože je rozdílná cena,tak sem to musel řešit s fin. oddělením ,ale za pár minut bylo vše OK
Tak s podporu jsem potřeboval zatím jednou a pomohla mi ochotně jedna slečna s pěkným hlasem:)
Jsou trošku drazí,ale ... za tu linku mi to stojí ( 176kč za 10Gb ,Mysql,Php,gold podporu,CZko na měsíc)
Jedinej problém bylo ,když sme omylem poslal 186kč místo 176kč - napsali mi ,že platba nebyla uskutečněna protože je rozdílná cena,tak sem to musel řešit s fin. oddělením ,ale za pár minut bylo vše OK
[quote=crasher.km;137659]Tak s podporu jsem potřeboval zatím jednou a pomohla mi ochotně jedna slečna s pěkným hlasem:)
Jedinej problém bylo ,když sme omylem poslal 186kč místo 176kč - napsali mi ,že platba nebyla uskutečněna protože je rozdílná cena,tak sem to musel řešit s fin. oddělením ,ale za pár minut bylo vše OK[/quote]
Tak jsi mel dobre zkusenosti, ja ne. Odpojili mi web jedne realitky na 2 dny!!!! I kdyz bylo zaplaceno, tak jsem migroval k Active24. Mesic jsem resil s realitkou nahradu skody, protoze jsem jako spravce byl za to odpovedny. Nastesti jsem z toho vybruslil, ale takove problemy nepotrebuji, proto u me forpsi skoncilo.:thumbdown
Jedinej problém bylo ,když sme omylem poslal 186kč místo 176kč - napsali mi ,že platba nebyla uskutečněna protože je rozdílná cena,tak sem to musel řešit s fin. oddělením ,ale za pár minut bylo vše OK[/quote]
Tak jsi mel dobre zkusenosti, ja ne. Odpojili mi web jedne realitky na 2 dny!!!! I kdyz bylo zaplaceno, tak jsem migroval k Active24. Mesic jsem resil s realitkou nahradu skody, protoze jsem jako spravce byl za to odpovedny. Nastesti jsem z toho vybruslil, ale takove problemy nepotrebuji, proto u me forpsi skoncilo.:thumbdown
[QUOTE=crasher.km;137629]osobně mám už nějakej ten pátek forpsi.cz a jsme maximálně spokojen - dostupnost webu 100%,ceny hodně slušné, support výborný, kvalitní připojení ..... mno prostě spokojenost maximální :) jen mě trochu zarazilo,že jejich mail agent nedokáže filtrovat poštu pomocí uživatelem definovaných typů...ale to má prý vyřešit brzy další verze ( už běží beta verze)[/QUOTE]
co víc si přát...slyšel jsem na forpsi i negativnější ohlasy, ale ono asi záleží jak se to sejde...
co víc si přát...slyšel jsem na forpsi i negativnější ohlasy, ale ono asi záleží jak se to sejde...
[QUOTE=P@pi;137635]Koukni na gigaserver.cz[/QUOTE]
Dík za tip, nakonec jsem skončil u kapusta.cz. 500 MB za 120 Kč za rok se nedalo odmítnout. Administrace sice spartánská, ale co by taky člověk čekal.
Dík za tip, nakonec jsem skončil u kapusta.cz. 500 MB za 120 Kč za rok se nedalo odmítnout. Administrace sice spartánská, ale co by taky člověk čekal.
[QUOTE=a8nr;139059]Dík za tip, nakonec jsem skončil u kapusta.cz. 500 MB za 120 Kč za rok se nedalo odmítnout. Administrace sice spartánská, ale co by taky člověk čekal.[/QUOTE]
tak to je nic moc ... já mám 10gb ,1gb main ( neomezený počet) za 167KČ :)
tak to je nic moc ... já mám 10gb ,1gb main ( neomezený počet) za 167KČ :)
[QUOTE=HiLow;137670]Tak jsi mel dobre zkusenosti, ja ne. Odpojili mi web jedne realitky na 2 dny!!!! I kdyz bylo zaplaceno, tak jsem migroval k Active24. Mesic jsem resil s realitkou nahradu skody, protoze jsem jako spravce byl za to odpovedny. Nastesti jsem z toho vybruslil, ale takove problemy nepotrebuji, proto u me forpsi skoncilo.:thumbdown[/QUOTE]
A s Active24 panuje u tebe spokojenost? Slyšel jsem na ně celkem dobré ohlasy....
A s Active24 panuje u tebe spokojenost? Slyšel jsem na ně celkem dobré ohlasy....