Jméno tazatele: majk
Znění dotazu:
dobrý den, potřebuji poradit ohledně výměny staré grafické karty GeForce2 MX400 AGP 64bit za novější, jestli jsou ještě k dostání. děkuji
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
deska: FIC AN-19C AMD, KT400, DDR,ATA133, AGP8x
procesor: AMD Athlon XP 2200+
Znění dotazu:
dobrý den, potřebuji poradit ohledně výměny staré grafické karty GeForce2 MX400 AGP 64bit za novější, jestli jsou ještě k dostání. děkuji
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
deska: FIC AN-19C AMD, KT400, DDR,ATA133, AGP8x
procesor: AMD Athlon XP 2200+
GeForce2 asi už dneska neseženeš, možná v bazaru.
Jestli potřebuješ nějakou grafiku místo této a nejde ti o hraní her, tak mohu doporučit nVidia 6200 za cca 600 - 700Kč.
Jestli si na tom chceš i něco zahrát, tak nějaké Radeonka HD2600Pro kolem 1.500Kč. :thumb
Jestli potřebuješ nějakou grafiku místo této a nejde ti o hraní her, tak mohu doporučit nVidia 6200 za cca 600 - 700Kč.
Jestli si na tom chceš i něco zahrát, tak nějaké Radeonka HD2600Pro kolem 1.500Kč. :thumb
Záleží kolik za to chceš dát - nová nejlevnější a pořád výkonnější grafika už [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]!
No a bacha při výběru novější AGP sou otočený(maj zářez v zadu)
A nejlíp když si ji vezmeš sebou do nákýho bazáče a vybereš si
A nejlíp když si ji vezmeš sebou do nákýho bazáče a vybereš si
Z vlastni zkusenosti bych k 2200+ (taky jsem ho mel) doporucil 7600GT nebo 7300GT (hlavne at to ma DDR3)
Tady maji tohle, ale prijde mi to drahy: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na 7300GT se da docela dobre zahrat pokud to stiha procesor. NBA 08, NFS Carbon, NHL 08 - vse full.
Ja mel tuhle ale porad se drzi mrchadost draha, ja jikoupil 11/07 za 2000,- a ted je za 1727,-. Asi zadane zbozi...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Tady maji tohle, ale prijde mi to drahy: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Na 7300GT se da docela dobre zahrat pokud to stiha procesor. NBA 08, NFS Carbon, NHL 08 - vse full.
Ja mel tuhle ale porad se drzi mrchadost draha, ja jikoupil 11/07 za 2000,- a ted je za 1727,-. Asi zadane zbozi...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]