Jméno tazatele: novy
Znění dotazu:
pri vypnuti pc normalne cez os xp profesio. mi zhasnu kontrolky monitor sa vypne aj. hdd iba zdroj a nmaticna stale bezia az pokym nevypnem aj zdroj .pri zapnuti zdroja sa mi zapne aj pc a nabehne os niekedy ano niekedy nie.viete poradit ..diky
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
pri vypnuti pc normalne cez os xp profesio. mi zhasnu kontrolky monitor sa vypne aj. hdd iba zdroj a nmaticna stale bezia az pokym nevypnem aj zdroj .pri zapnuti zdroja sa mi zapne aj pc a nabehne os niekedy ano niekedy nie.viete poradit ..diky
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
no jstli ti na MB svítí tak kontrolka tak to je normální to už víc nejde vypnout pouze zdrojem bo zásuvkou
Dříve to bylo u AT zdrojů ale dnes už se to snad nedělá
Dříve to bylo u AT zdrojů ale dnes už se to snad nedělá
no zostava amd 3000 athlon ,ram 1g kingston,grafika gf7600 gs256mb,80 hdd hitachy sata,zdroj novy fortron 400w,dvd nec. a roby to asi 1mesiac skusal som uz resetnt bios nepomohlo a aj so preinstaloval os xpprof a takisto nic
[QUOTE=Neregistrovaný;137874]no zostava amd 3000 athlon ,ram 1g kingston,grafika gf7600 gs256mb,80 hdd hitachy sata,zdroj novy fortron 400w,dvd nec. a roby to asi 1mesiac skusal som uz resetnt bios nepomohlo a aj so preinstaloval os xpprof a takisto nic[/QUOTE]a este som zabudol zakladna doska je msi neo 4 fi soket 939
Pokud máš nový zdroj, tak to zatím vypadá právě na základovku :(
Zkus i jiný zdroj. Případně zkus zapojit jen to nejdůležitější pro spuštění do windows.
Zkus i jiný zdroj. Případně zkus zapojit jen to nejdůležitější pro spuštění do windows.