Ventilátor na této grafice se již po X letech nedá poslouchat.Uvažuji o výměně.Nemá někdo namontovaný jiný chladič(např. od Zalmanu),který by tam mohl pasovat a vychutnává klid.GK zatím nehodlám vyměňovat.Ideální by byl pasiv.Dík
Jo, tenhle AC Silencer je moc fajn. Pokud nemáš žádnou prazvláštní verzi grafický karty (třeba půlmetrové závitové hřídele, které vyčuhují z pamětí a konektorů), měl by dobře sedět a chladit ještě líp!
Když je Zalman VF700 nebo lepší VF900 na tuhle kartu tak si to kup na 100% já mám X800GTO na 500MHz/1200MHz a super chladí.
[QUOTE=koubi]Když je Zalman VF700 nebo lepší VF900 na tuhle kartu tak si to kup na 100% já mám X800GTO na 500MHz/1200MHz a super chladí.[/QUOTE]
No... na tuhle kartu bych takhle penězi nemrhal... úplně a s rezervou by stačila kopie Zalmanu VF700 od [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (za pár korun - 270Kč).
No... na tuhle kartu bych takhle penězi nemrhal... úplně a s rezervou by stačila kopie Zalmanu VF700 od [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (za pár korun - 270Kč).