jen mě tak napadlo, přežije grafika připojení 12cm místo originální větráčku?
jde mi o to že by se větrák moh ve 2D vypínat a zapínat jen v zátěži .
zárověň si matně vzpomínám na doby kdy silencer dokázal usmrtit napájení větráčku na kartě velkým odběrem.
nebo by stačilo ke grafice připojit jen 3. a 4. drat a 12V a 0 brát rovnou ze zdroje?
jde mi o to že by se větrák moh ve 2D vypínat a zapínat jen v zátěži .
zárověň si matně vzpomínám na doby kdy silencer dokázal usmrtit napájení větráčku na kartě velkým odběrem.
nebo by stačilo ke grafice připojit jen 3. a 4. drat a 12V a 0 brát rovnou ze zdroje?
jj prezije,ja tam mam pripojeny 12CM PWM a da se regulovat stejne jak ten puvodni, sem v biosu prihulil ty otacky, tak se to reguluje od 40% do 100%,pac ani pri 100% nejde slyset .)
Podívej se na proud toho původního ventilátoru a srovnej to s proudem toho 12cm...jestli to nebude vzájemně moc ustřelovat, bude to OK.
[QUOTE=Pavel Boček;143529]Podívej se na proud toho původního ventilátoru a srovnej to s proudem toho 12cm...jestli to nebude vzájemně moc ustřelovat, bude to OK.[/QUOTE]
bohuzel takhle easy to neni jelikoz na vetracku je napsano ati radeon a PN vic nic
auras k chladici uvadi 12V a nejaky otacky poud ne
a NTK ho na webu ani nema a ikdyby mela tak tam zase nema udaje
takze poud je ti ten proud znam, sem s nim :)
bohuzel takhle easy to neni jelikoz na vetracku je napsano ati radeon a PN vic nic
auras k chladici uvadi 12V a nejaky otacky poud ne
a NTK ho na webu ani nema a ikdyby mela tak tam zase nema udaje
takze poud je ti ten proud znam, sem s nim :)