Jméno tazatele: Blastik
Znění dotazu:
Dobrý den,
mám problém s p2p programem Strong DC++,mám bezdrátové připojení o rychlosti přibližně 1,5 Mbit/s.Když stahuju nějaký soubor tak mi rychlost přijímání dat nepřekročí více než 40 kbit/s.Přitom p2p stahování dat je omezené na rychlost 300kbit/s.
Dík za odpověď
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Znění dotazu:
Dobrý den,
mám problém s p2p programem Strong DC++,mám bezdrátové připojení o rychlosti přibližně 1,5 Mbit/s.Když stahuju nějaký soubor tak mi rychlost přijímání dat nepřekročí více než 40 kbit/s.Přitom p2p stahování dat je omezené na rychlost 300kbit/s.
Dík za odpověď
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Pokud se nepletu tak u P2P stahování, je to závislé i na rychlosti uploadu člověka, který data sdílí. Tj pokud má někdo např. linku 512kb download/128kb upload, tak můžeš mít linku jak rychlou chceš, ale budeš od něj stahovat max rychlostí 128kb.
Btw jsem myslel, že DC++ je již minulost.. :)
edit: teď mne ještě napadlo, že u některých verzí DC++(tuším právě Strong..) lze zapnout stahování od více uživatelů. Mrkni do nastavení, jen si už fakt nevzpomenu kde,co,jak...
Btw jsem myslel, že DC++ je již minulost.. :)
edit: teď mne ještě napadlo, že u některých verzí DC++(tuším právě Strong..) lze zapnout stahování od více uživatelů. Mrkni do nastavení, jen si už fakt nevzpomenu kde,co,jak...
[QUOTE=noegoncz;146259]Pokud se nepletu tak u P2P stahování, je to závislé i na rychlosti uploadu člověka, který data sdílí. Tj pokud má někdo např. linku 512kb download/128kb upload, tak můžeš mít linku jak rychlou chceš, ale budeš od něj stahovat max rychlostí 128kb.
Btw jsem myslel, že DC++ je již minulost.. :)[/QUOTE]
Tagže se spíš mám poohlížet po lepších zdrojích...
A co je současnost když DC je minulost?
Btw jsem myslel, že DC++ je již minulost.. :)[/QUOTE]
Tagže se spíš mám poohlížet po lepších zdrojích...
A co je současnost když DC je minulost?