Která hosteska Asusu je nejhezčí?
Otázka je jednoduchá. Odpovídejte podle svého vkusu a nejlepšího svědomí. ;)
[attach]5975[/attach][attach]5976[/attach]
[attach]5975[/attach][attach]5976[/attach]
Určitě ta vlevo, otázkou ale zůstává co se prezentuje, ntb nebo hostesky, aneb co si koupím a co dostanu k tomu jako dárek? :D
2Pas!k: no právě že nejsou...
a ta která to vyhrává(ta vlevo) je více evropská..má více neasijské rysy...tak proto se nám líbí nejvíc....
:thumb
toť můj názor...:)
A co ta asiatka co mám v příloze? :inlove
a ta která to vyhrává(ta vlevo) je více evropská..má více neasijské rysy...tak proto se nám líbí nejvíc....
:thumb
toť můj názor...:)
A co ta asiatka co mám v příloze? :inlove
[quote=Sieben;148268]A co ta asiatka co mám v příloze? :inlove[/quote]
moc animovaná:D
ja som len zvedavý čo s týmto HoNY skúma:notsure:D:D
inak naľavo sa aj mne zdá najlepšia
moc animovaná:D
ja som len zvedavý čo s týmto HoNY skúma:notsure:D:D
inak naľavo sa aj mne zdá najlepšia
To mi je sympatičtější ta napravo z první fotky, ale nechápu význam tohohle threadu...kdyby aspoň bylo více fotek a ne dvě se třema holkama, přičemž druhá fotka tu imho ani nemusela být :)
[quote=elpsycho;148299]...kdyby aspoň bylo více fotek a ne dvě se třema holkama, přičemž druhá fotka tu imho ani nemusela být :)[/quote]
No tak hledej, najdi nějakou pěknou hostesku od Asusu. :) Nejlíp když bude držet v rukou notebook nebo dělat reklamu na Express Gate.:D
No tak hledej, najdi nějakou pěknou hostesku od Asusu. :) Nejlíp když bude držet v rukou notebook nebo dělat reklamu na Express Gate.:D
To je hned jiná káva :D Ale nejsou to zrovna hostesky, spíše reklamní modelky :p
Také něco přidám, ať jen tak neplácám...
Tohle je alespoň model :D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Také něco přidám, ať jen tak neplácám...
Tohle je alespoň model :D